4 טיפים לשדרוג הארוחה שלכם

אוהבים להתפנק במהלך ארוחת הבוקר, הצהריים או הערב? רגילים לארח ורוצים להפתיע? הנה כמה הצעות שיכולות לשדרג את התפריט בלי שום מאמץ מצדכם

מי שבאמת רוצה ליהנות מהאוכל צריך לדעת שאלו הדברים הקטנים שמשפיעים על גודל החוויה
מי שבאמת רוצה ליהנות מהאוכל צריך לדעת שאלו הדברים הקטנים שמשפיעים על גודל החוויה

ארוחה טובה לא נמדדת רק באיכות חומרי הגלם או במגוון של המנות. מי שבאמת רוצה ליהנות מהאוכל, צריך לדעת שאלו הדברים הקטנים שמשפיעים על גודל החוויה, מה גם שצריך מדי פעם לרענן את התפריט ואת סדר המנות. בנוסף, כדאי לכל מי שאוהב לארח לחשוב לפעמים מחוץ לקופסה, ולהשתמש בטיפים קטנים לשדרוג הארוחה.

הנה למשל 4 דברים שאתם יכולים לעשות בשביל שהארוחה הבאה שלכם תהיה בלתי נשכחת:

שלבו קפה של נספרסו בארוחת בוקר

אם כבר השקעתם בארוחת בוקר והבנתם שמדובר בארוחה הכי חשובה של היום, כל שנותר הוא לשלב קפסולות קפה של נספרסו ולהתעורר על רגל ימין. בניגוד לסוגי קפה אחרים, כאן מדובר על מותג מוכר ומפורסם שמאפשר לכם ללכת על בטוח.

ישנם מגוון רחב של קפסולות ודגמי מכונות. מצאו את זו שמתאימה לסגנון המועדף עליכם בארוחת הבוקר, נסו בכל יום קפסולה קצת אחרת, ואל תשכחו לשדרג את המשקה עם חלב מוקצף.

הכינו קינוח מתוק וקליל

הטעם שנשאר אחרי הארוחה נקבע לפי הקינוח שאתם מכינים. זה הזמן לתרגל מתכונים להכנת קינוחי שוקולד, מתוקים ועוגות, ולנסות גם קינוחים מורכבים יותר שדורשים אפייה ושימוש בתנור או לפחות בטוסטר אובן.

קינוח מתוק וקליל יתאים לכל שעות היום ולאירועים חברתיים. אחרי פעם-פעמיים שתתנסו בקינוחים ותהיו מרוצים מהתוצאה, לא תבינו איך הסתדרתם בלי זה עד היום.

הגישו יין משובח

יין משובח חייב להיות חלק בלתי נפרד מכל ארוחת ערב חגיגית. בין אם אתם מפנקים את בני הזוג והמשפחה או מארחים חברים לימי הולדת, את היין כדאי לבחור בליווי אנשי מקצוע ותוך התייחסות לפרמטרים כגון שנת יישון, זני הענבים וכן הלאה.

היתרון של שתיית יין בא לידי ביטוי בכך שהוא מתאים לכל סוגי הארוחות. זה לא משנה אם הארוחה נשענת על תפריט חלבי או בשרי, כי היין הוא זה שהופך אותה לאירוע אקסקלוסיבי. כמו כן, אפשר להגיש יין אדום בחורף ויין לבן בקיץ, וכך להראות מומחיות ומיומנות.

השקיעו בסכו"ם

זוכרים שאמרנו שאיכות הארוחה לא נקבעת רק לפי האוכל? כאן נכנס לתמונה הנושא של סכו"ם. מומלץ להשקיע באופן שבו מגישים את האוכל, בצלחות ובכוסות, ולא לשכוח להשתמש רק בסט אחיד של סכינים, כפות ומזלגות. אם תשקיעו בסכו"ם תעבירו מסר של השקעה גם באוכל עצמו, ותשאירו את כולם מרוצים.

כל בית צריך לפחות סט אחד של סכו"ם משובח. במידה ואין לכם כזה, אף פעם לא מאוחר להצטרף לעולם של הגדולים ולבחור אותו מתוך הקטלוגים הקיימים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה