4 משקאות קיץ מרעננים עם תפוחים

לכבוד ראש השנה מציע הברמן ליאור רפאל מ- Centro Café מתכונים למשקאות צוננים על טהרת תרכיז תפוחים טבעיים של טעמי הגליל העשויים מתפוחי בראשית מפסגות גליל-גולן. בכל בקבוק תרכיז מכ-5 ק"ג תפוחים בלבד ללא תוספת סוכר וללא חומרים משמרים וצבעי מאכל

להכנת שייק תפוח ג'ינג'ר ותפוז טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר ואז ניתן להוסיף מים לקבלת הסמיכות שאוהבים. צילום טל שחר

סיידר תפוחים צונן

צילום טל שחר

רכיבים לקנקן סיידר

5 כוסות מים

1 כוס תרכיז תפוחים צלול כמו של טעמי הגליל

3-4 מקלות קינמון

2-3 כוכבי אניס

מעט פלפל אנגלי

1 תפוח

אופן ההכנה

מוזגים לקנקן את המים ותרכיז התפוחים ומערבבים היטב.

חותכים את התפוח לקוביות קטנות ומעבירים לקנקן.

מוסיפים את התבלינים: קינמון, כוכבי אניס ופלפל אנגלי.

ניתן להוסיף קרח או להעביר למקרר לשעה לפחות.

מומלץ להגיש צונן.

שייק תפוח ג'ינג'ר ותפוז

צילום טל שחר

רכיבים לכוס משקה אחת

2 כפות תרכיז תפוחים סחוט כמו של טעמי הגליל

1/3 כוס מיץ תפוזים

1/2 כוס קרח

1 כפית ג'ינג'ר מגורד

אופן ההכנה

טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר.

ניתן להוסיף מים לקבלת הסמיכות שאוהבים או תרכיז למתיקות לפי הטעם.

גרניטה תפוח-נענע

צילום טל שחר

רכיבים לכוס משקה אחת

1/4 כוס (60 מ"ל) תרכיז תפוחים סחוט

חופן נענע

1 כוס קרח

מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר ומגישים.

ניתן לקשט עם עלי נענע או פרוסות תפוח.

קוקטייל אפל קייק

צילום טל שחר

רכיבים ל-1 כוס קוקטייל

2 כפות (30 מ"ל) תרכיז תפוחים צלול

1/4 כוס (60 מ"ל) ג'ין

מיץ מחצי לימון (20 מ"ל)

1/2 כוס קרח

אופן ההכנה

מכניסים את כל הרכיבים לשייקר.

משקשקים היטב עם קרח.

מסננים ומגישים בכוס קוקטייל לבחירתכם.

ניתן לקשט עם מניפת תפוח ופרוסת לימון.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה