4.9: שבת של טעימות ביקב יפו

באי היקב הממוקם בעמק האלה, יוכלו לטעום יין לאורך כל שלבי הכנתו, החל משלב התסיסה במיכלים, דרך היישון בחביות העץ, ועד לשלב הסופי בו היין בבקבוק

ביום שבת 4 בספטמבר החל מהשעה 12:00 יפתחו משה צלניקר – מנכ"ל יקב יפו וסטפן צלניקר היינן, את היקב לטעימות לקהל הרחב. סטפן צלניקר, יקב יפו
באי היקב הממוקם בעמק האלה, יוכלו לטעום יין לאורך כל שלבי הכנתו, החל משלב התסיסה במיכלים, דרך היישון בחביות העץ, ועד לשלב הסופי בו היין בבקבוק.

הטעימה תכלול את השלבים השונים שעובר ענב קברנה הסוביניון מרגע כניסתו למיכלי התסיסה ועד להגעתו לבקבוק: 
טעימת מיכלי תסיסה בציר 2010 
טעימת חביות בציר 2009
טעימת יינות בציר 2008

יקב יפו הינו יקב בוטיק משפחתי שנוסד בשנת 1998 במרתף בית משפחת צלניקר בשכונת רמת החי"ל בתל אביב. כיום מייצר היקב 25,000 בקבוקים בשנה, הנמכרים במסעדות ובחנויות היין המובחרות.
לפני כשלוש שנים הועתק היקב למושב נווה מיכאל שבעמק האלה. הענבים מהם מופקים יינות היקב מגיעים מכרמים מובחרים שבאזור הרי ירושלים.
יינן היקב, סטפן צלניקר (30), בעל תואר ראשון במדעי הצמח מהפקולטה לחקלאות שברחובות, סיים לימודי ייננות בבון שבצרפת, והתמחה כשנה באחד היקבים שבאזור בורדו. 
יין הדגל של היקב הינו ה- Herritage רזרבד, בלנד חופשי המופק מדי שנה מהענבים המובחרים ביותר בבציר. Herritage 2006 הוא בלנד של 80% ענבי קברנה סוביניון ו -20% ענבי מרלו.

יקב יפו
עמק האלה נווה מיכאל
טל. 03-6474834
www.yaffowinery.co.il
[email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר