50 פייסבוקאים זכו בארוחת גורמה של השף צ'רלי פדידה באוליב ליף

הסועדים בארוחה היו 25 גולשי פייסבוק וחבריהם, אשר ענו נכונה ובמהירות על מספר שאלות בדף הפייסבוק של סוגת, ובחרו מנה ראשונה, עיקרית וקינוח מתוך מבחר מנות אשר אותן בישל השף צ'רלי פדידה בערב מיוחד

50  ברי מזל זכו להשתתף בארוחת גורמה מטעם סוגת, בניצוחו של השף צ'רלי פדידה במסעדת אוליב ליף במלון שרתון תל אביב.
הסועדים בארוחה היו 25 גולשי פייסבוק וחבריהם, אשר ענו נכונה ובמהירות על מספר שאלות בדף הפייסבוק של סוגת ובחרו מנה ראשונה, עיקרית וקינוח מתוך מבחר מנות אשר אותן בישל השף צ'רלי פדידה בערב מיוחד, בהשתתפות דיוויד פרנקלין, מנכ"ל ויו"ר סוגת

כל משתתפי אירוע 'שולחן הטעמים של סוגת' בחרו מבעוד מועד את המנות מתוך התפריט שהוצע, מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח. כך בישל צ'רלי פדידה, שף מסעדת אוליב ליף לכל הסועדים ארוחה מיוחדת על פי המנות אשר זכו במרב הקולות, כולן ממוצרי סוגת. הארוחה החגיגית הוגשה על שני שולחנות ארוכים ומהודרים.

בארוחה החגיגית לקחו חלק דיוויד פרנקלין, יו"ר ומנכ"ל סוגת, ג'יל גמון, המשנה למנכ"ל סוגת, השף צ'רלי פדידה, שניצח על החגיגה, ז'אן לואי ריפוש, מנכ"ל מלון שרתון תל אביב, ו- 50 הסועדים מרחבי הארץ שנהנו מהאוכל ומיין משובח של יקב הר אודם.
הפעילות בפייסבוק נמשכה כ- 3 שבועות ונוהלה ע"י אידיאולוג'יק.

דיוויד פרנקלין, יו"ר ומנכ"ל סוגת, אומר: "הרשתות החברתיות ובראשן פייסבוק גורמות לנו כחברה להיות מחוברים, מעודכנים, ובעלי קשר ישיר וכמעט בלתי אמצעי עם הצרכן או לקוחות הקצה. זו הסיבה שבחרנו הפעם לעשות את הפעילות שלנו ברשת הפייסבוק, ולהגיע אל הגולשים בדרך הפשוטה והקלה ביותר כיום. צ'רלי פדידה רקח לנו סעודת גורמה, והחידוש המרענן הפעם הינו בניית ארוחה ממנות שנבחרו על ידי הסועדים והוכנו כולן ממוצרי סוגת".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר