7-18.5.17: פסטיבל סרי לנקה במלון שרתון תל אביב

הפסטיבל ייתן הזדמנות לטעום מהאוכל ולהציץ אל סרי לנקה כיעד תיירותי ויעד להשקעות ומסחר
במסגרת הפסטיבל תינתן הזדמנות להציץ אל סרי לנקה כיעד תיירותי, יעד להשקעות ומסחר, וכן טעימה מהתרבות הסרי לנקית, אוכל, אומנות ויצירה. בתקופת הפסטיבל יוצבו בלובי המלון דוכן תיירות ושוק סרילנקי

מלון שרתון תל אביב, בשיתוף שגרירות סרי לנקה בישראל ומשרד התיירות הסרי לנקי, יקיימו במלון את פסטיבל הקולינריה הסרי לנקי בישראל במטרה לקדם את התיירות למדינה זאת (קראו עליה קצת באתר ויקיפדיה). הפסטיבל יכלול ארוחות צהריים וערב מיוחדות בניצוחם של שף קמאל סורנדרג'יט ושף איאדורי מדאסמי, ובלובי המלון יתקיים שוק סרי לנקי.

ריחות טעמים וצבעים בדוכן בשוק סרי לנקי
ריחות טעמים וצבעים בדוכן בשוק סרי לנקי

במסגרת הפסטיבל שיתקיים בין 7 ל- 18 במאי 2017, תינתן הזדמנות להציץ אל סרי לנקה כיעד תיירותי, יעד להשקעות ומסחר, וכן לטעום מהתרבות הסרי לנקית, מהאוכל האותנטי במסעדת אוליב ליף, לצד אומנות ויצירה. בתקופת הפסטיבל יוצבו  בלובי המלון דוכן תיירות ושוק סרילנקי.

השפים שמבקרים בישראל לראשונה יצרו תפריטים מיוחדים המבוססים על מנות מסורתיות ומוצרים סרילנקים מסורתיים
השפים שמבקרים בישראל לראשונה יצרו תפריטים מיוחדים המבוססים על מנות מסורתיות ומוצרים סרילנקים מסורתיים

הפסטיבל יפתח ב- 7 במאי במסעדת השף של המלון "אוליב ליף" בארוחת ערב חגיגית עליה ינצחו שני השפים האורחים – שף קמאל סורנדרג'יט ושף איאדורי מדאסמי, ואותה יכבד בנוכחותו כאורח כבוד, שגריר סרי לנקה בישראל – סלבריי פרייאסאמי. השפים שמבקרים בישראל לראשונה יצרו תפריטים מיוחדים המבוססים על מנות מסורתיות ומוצרים סרילנקים מסורתיים, במטרה להנגיש לקהל הישראלי את הטעמים המיוחדים של המטבח הסרילנקי, עם מנות כמו עוף צ'אטרני בסגנון כפרי, פול רוטי, וקינוחים מסורתיים כגון פול פאני ווואטאלפאן. הארוחות יוגשו במתכונת צהרים וערב עד 18 במאי.

להזמנת ארוחת צהרים או ערב: מסעדת אוליב ליף במלון שרתון תל אביב: 03-5219300

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר