מלון שרתון תל אביב, בשיתוף שגרירות סרי לנקה בישראל ומשרד התיירות הסרי לנקי, יקיימו במלון את פסטיבל הקולינריה הסרי לנקי בישראל במטרה לקדם את התיירות למדינה זאת (קראו עליה קצת באתר ויקיפדיה). הפסטיבל יכלול ארוחות צהריים וערב מיוחדות בניצוחם של שף קמאל סורנדרג'יט ושף איאדורי מדאסמי, ובלובי המלון יתקיים שוק סרי לנקי.
במסגרת הפסטיבל שיתקיים בין 7 ל- 18 במאי 2017, תינתן הזדמנות להציץ אל סרי לנקה כיעד תיירותי, יעד להשקעות ומסחר, וכן לטעום מהתרבות הסרי לנקית, מהאוכל האותנטי במסעדת אוליב ליף, לצד אומנות ויצירה. בתקופת הפסטיבל יוצבו בלובי המלון דוכן תיירות ושוק סרילנקי.
הפסטיבל יפתח ב- 7 במאי במסעדת השף של המלון "אוליב ליף" בארוחת ערב חגיגית עליה ינצחו שני השפים האורחים – שף קמאל סורנדרג'יט ושף איאדורי מדאסמי, ואותה יכבד בנוכחותו כאורח כבוד, שגריר סרי לנקה בישראל – סלבריי פרייאסאמי. השפים שמבקרים בישראל לראשונה יצרו תפריטים מיוחדים המבוססים על מנות מסורתיות ומוצרים סרילנקים מסורתיים, במטרה להנגיש לקהל הישראלי את הטעמים המיוחדים של המטבח הסרילנקי, עם מנות כמו עוף צ'אטרני בסגנון כפרי, פול רוטי, וקינוחים מסורתיים כגון פול פאני ווואטאלפאן. הארוחות יוגשו במתכונת צהרים וערב עד 18 במאי.
להזמנת ארוחת צהרים או ערב: מסעדת אוליב ליף במלון שרתון תל אביב: 03-5219300