fbpx

ARTMEAT – אמנות הבשר הכשר למהדרין

כמו שלא קשה להבין משמה הלועזי, מסעדת ארטמיט מתגאה בעיקר בהיצע הבשרים שלה. אבל מכיוון שמדובר במקום כשר למהדרין, ההיצע הזה כולל בעיקר את תוצרת הבקר
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כמו שלא קשה להבין משמה הלועזי, מסעדת ארטמיט – ARTMEAT – מתגאה בעיקר בהיצע הבשרים שלה. אבל מכיוון שמדובר במקום כשר למהדרין, ההיצע הזה כולל בעיקר את תוצרת הבקר. לא שאנחנו מתלוננים חלילה.

המסעדה אשר ממוקמת בפאתי רמת גן, בסמוך לתל אביב, מתפארת בשף יואל ארדיטי, ובמבחר מצומצם של מנות, אבל גולת הכותרת כאן היא הבשר. כמו כן בצמוד למסעדה ישנה קצביה המתמחה ביישון בשרים עבור המסעדה.

מבין המנות ראשונות פתחנו במנת סלט בריאות – המכיל כרוב אדום, צנון, קולורבי, נבטים, בוטנים, ברוטב ויניגרט תאילנדי. סלט כייפי עם טעם מרענן. 45 ₪
נקניקיות מרגז מוגשות על מצע של עלי רוקט – עסיסיות ומעולות, 36 ₪ למנה, ואחרונת המנות הראשונות: שקדי עגל צלויים על מצע ראגו עדשים; מעין נזיד מעורר תאבון. השקדים היו רכים ונמסו לנו בפה – 52 ₪ .

כדי להרטיב קצת את הגרון, נבחר עבורנו יין קברנה מיקב גוש עציון. אנחנו לא מתערבים לגבי העניין הפוליטי, אבל הטעם פשוט מעולה.

עברנו למנות העיקריות: את שולחננו פקדו נתח עצום של פריים ריב 650 גרם, וסטייק סינטה 300 גרם.
הפריים ריב היה רך מאוד ומלא בניחוח, עם שכבה נדיבה של שומן בין הבשר לעצם. גם העיקרית השנייה הייתה טובה מאוד ועסיסית כראוי לבשר טוב – שלא נדבר על כך שמדובר בבשר כשר למהדרין. מחיר הפריים ריב 164 ₪. עבור הסינטה תשלמו 125 ₪.

הגענו לחלק האהוב עלי בארוחה – הקינוח. תמיד במסעדות הכשרות אני מציינת שזהו אתגר אמיתי, וגם כאן, במסעדת ארטמיט עומדים באתגר בכבוד. קינוח קדאיף במילוי קרם חלבה ופיסטוקים עם סירופ תמרים, בליווי סיגר ממולא באגוזים ושוקולד. פשוט מעדן. 32 ₪.

לסיכום: מסעדת ארטמיט מצליחה להתעלות על מחסום המיקום והכשרות, עם בשרים ברמה גבוהה ביותר. התפריט מתהדר במנות פשוטות ולא מתחכמות, פשוט נותנים לטעם לדבר בעד עצמו.
נהנינו – נחזור.

מסעדת ארטמיט
רח'- ז'בוטינסקי 1, רמת גן
טל.  03-7526222

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה