café comme il faut מכריזה על פתיחת עונת הקיץ בתפריט קיצי חדש המדגיש בריאות ואורגניות

תפריט קיץ חדש, בריא ומרענן מוצע כעת ב-comme il faut café בבית בנמל, זאת לצד עיצוב חדש של המסעדה ע”י האמנית קרן שפילשר, שהלבישה לאחרונה את כיסאות, קירות, והטפטים בבגדי קיץ חדשים.

תפריט הקיץ שם דגש על מנות בריאות, מנות צמחוניות ומנות אורגניות חדשות, כך שכל המנות המופיעות בו הן מנות ללא טיגון וללא בשר אדום. בין המנות החדשות ניתן למצוא:
פילה דג אורגני על רטטוי, קולי פלפלים וזיתי קלמטה (מצורפת תמונה); סלט מוצרלה בופאלו עם פרי קיץ, נבטי חמנייה, אגוזי מלך ובלסמי (מצורפת תמונה); סלט חם של קלמרי ובורגול עם עגבניות שרי צלויות, גרגר נחלים ולימון כבוש; רביולי תרד, פלפלים קלויים וגבינות ברוטב רוזה; סלט עדשים ירוקות עם סלק וכרובית, עלי באק צ’וי ווינגרט הדרים; דג שלם בתנור עם חצילים, עגבניות, לימון כבוש ושמנת חמוצה; שיפודי שרימפס על אורז צהוב, אפונה ועלי באק צ’וי עם צ’אטני דלעת, תפוחים ונענע; סיר מולים בחלב קוקוס, למון גראס, ג’ינג’ר וכוסברה עם אורז אדום.

גם בזירת הקינוחים נשמר קו הבריאות, ותפריט הקיץ החדש מציע פנקוטה יוגורט עם סילאן ופיסטוקים.

לאלה מתווספות המנות המוכרות של המסעדה, שמשלבות בריאות ועונג, כגון- צ’יפס תנור (לא מטוגן!), המבורגר פטריות וטופו עם סלט סלק וגזר בחזרת וירקות טריים; סלט קינואה עם אגסים ואגוזי ברזיל; כוסמת עם פטריות יער, מנגולד, אגוזי מלך ושמנת חמוצה; בר מיצים טבעיים הנסחטים במקום כגון- מיץ תפוח, עשב חיטה וסלרי; תפוח שומר וג’ינג’ר; מיץ מלון רוזטה וקינואה; מיץ ירקות- מגזר, סלק, מלפפון וסלרי ועוד.

השפית של Comme il faut café היא הדסה וולף (לשעבר מסעדת קרן, ארניה).

שעות הפתיחה: ראשון- שבת: 9:00- עד אחרון הלקוחות.
כתובת: בית בנמל, האנגר 26, נמל ת”א.
טלפון: 03-5449211
מומלץ להזמין מקום מראש.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה