היוזמה היא של מותג המים סן פלגרינו, והשפים יארחו מספר סועדים מצומצם לארוחה בבתיהם, כשבכל חודש יארח בביתו שף אחר לשני סבבים של ארוחות ערב. כל ארוחה תוגבל לכ- 15 איש, והמחיר יהיה 350 שקלים לאדם. השנה יחשוף הפרויקט את שמות השפים המארחים רק 10 ימים לפני הארוחה, וניתן יהיה לקבל פרטים ולרכוש את הכרטיסים באתר Blend. הארוחות יכללו 7 מנות הכוללות פתיחים, מנות ראשונות, מנות עיקריות וקינוחים, לצד היינות הגבוהים של יקב סגל. הסועדים ייהנו מתפריט עשיר ומגוון של השף, ולא פחות מכך: הצצה לביתו ולסודותיו במטבח.
המארגנים מדווחים כי בשנה שעברה זכה הפרויקט להצלחה, וכל הכרטיסים נרכשו רגעים לאחר הפרסום, בין השפים שאירחו את ארוחות הערב בביתם היו מאיר אדוני (ממסעדות בלו סקיי, לומינה ונור), שאול בן אדרת (ממסעדות התרנגול הכחול וקימל בגלבוע), אוראל קימחי (ממסעדת פופינה), ודיויד פרנקל (ממסעדת פרונטו). הפרויקט הינו פרי שיתוף פעולה בין השפים לבין מותג סן פלגרינו, כאשר המטרה היא הכנסת הפרמיום מהמטבח של המסעדה לחוויית fine dining בתוך בית השף.
סן פלגרינו הוא אחד ממותגי המים המובילים בעולם. החל משנת 2007 החברה היא גם נותנת החסות הרשמית של דירוג "50 המסעדות הטובות בעולם".