DOMO מציע סירים וקדירות חרס לבישול והגשה של Emile Henry

DOMO מציע סירים וקדירות חרס לבישול והגשה של Emile Henry מצרפת.
לדברי חווה ביטרמן, קניינית ראשית של דומו: "עם התרחבות המודעות לבישול בריא גדל בשנים האחרונות גם השימוש בבישול בקדירה, אשר שומר על איכות המרכיבים של המזון, ואינו מצריך שמן".

סירי EMILE HENRY מסדרת FLAME מתאימים לבישול קדירה. החברה הצרפתית מתמחה במסעדות גורמה בעולם כולו, ובמיוחד בצרפת ואיטליה.
סירי הבישול הקראמיים עשויים יציקת קרמיקה בציפוי גלזורה חזקה במיוחד, השומרים על איכות המזון והטעמים, מתאימים לשימוש על אש גלויה, תנור אפיה ומיקרוגל, ניתנים לאיחסון במקפיא ומתאימים למדיח כלים.
הסירים שוקלים כ- 40% ממשקל סירי ברזל וצורכים פחות אנרגיה. נעים להגיש איתם לשולחן. בזמן הבישול שומרים המרכיבים בסיר על ערכיהם התזונתיים.
מוצעים מבחר גדלים, כולל סיר אישי, החל מ- 295 עד 550 ₪.

גיא פרנקל, השף הראשי בדומו, אומר: "בישול בקדירת חרס מניב תוצאות טעימות ובריאות במיוחד, מכיוון שהוא מתבצע באיטיות רבה ובחום אחיד. המזון מתבשל במיצים של מרכיביו תוך כדי שמירה על איכויות המרכיבים, ללא צורך בתוספות כגון שמן. מתאים במיוחד לבישולי חמין לחורף".

טיפים לחמין מוצלח
מסדרים עצמות רגל עם מח בתחתית הסיר כחוצץ משאר המרכיבים של החמין.
מסדרים את כל המרכיבים בשכבות מהודקות מעל העצמות: שעועית לבנה, בשר (שפונדרה, שריר, צוואר), תפוח אדמה, בצל, גריסים, ביצים קשות (שבושלו מראש), ומעל הכל קישקע שבושלה מראש במים. ודפנותיה נוקבו בסכין במספר מקומות.
תיבול פשוט מבטיח חמין מוצלח: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, שום כתוש (2 כפות), ורבע ספל דבש שתורם לצבע חום עמוק ויפה.
ממלאים מים עד לגובה הקישקע שלמעלה, מבלי שהקישקע יכוסה (רק עד לתחתיתו).
מביאים לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים שעה. אחר כך מעבירים את הסיר לפלטת שבת או לתנור ב- 130 מעלות.
בודקים גובה המים בחצות הלילה, ושוב מוקדם בבוקר.
מוסיפים רק עד ¾ מגובה החומרים בסיר.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה