ERNO –בוטיק ישראלי למאפים ומתוקים

"ארנו" – בוטיק מיוחד במינו של מאפים ומתוקים לצד בית קפה, חגיגה אמיתית לעין ולחיך, בניצוחם של השפים: ערן שוורצברד וקלוד בן שמעון שהקימו בארץ שני סניפים של מאפים ומתוקים שהכי קרובים למעדניות הפטיסרי בחו"ל.

ל"ארנו" שני סניפים מעוצבים, ברמת השרון ורמת החייל שכוללים מגוון רחב מאוד של עוגות , עוגיות מאפים מתוקים ומלוחים, מיני מתיקה כמו שוקולדים, מרמלדות מיוחדות , מגוון מנות אחרונות (קציפות ומוסים בטעמים שונים) והכל עשוי ביצירתיות מלאת דימיון בשילוב עם פירות העונה שיוצרים חגיגה של צבעים, ריחות וטעמים.

תשומת לב רבה ניתנה לעיצוב ואיכות המאפים והעוגות כמו גם לאריזות המיוחדות . ניתן לרכוש מארזים יפהפיים של שילובי עוגות בטעמים שונים , המשלבים עוגות ועוגיות, עוגות ויין וכו' ולהגיש כמתנה מתוקה ואישית. כמו כן, ניתן לשלב את העוגות והעוגות עם כלי ההגשה היפהפיים בבוטיק העשויים מזכוכית וקרמיקה היוצרים מתנות מקוריות ומתוקות.

מי שעומד מאחורי היוזמה להקים בארץ בוטיק מעוצב למאפים ומתוקים באיכות עולמית הוא השף קונדיטור , ערן שוורצברד (33) ,שהחל את דרכו המקצועית כקונדיטור אצל "לבנה" , עבד כשף אצל אהרוני במסעדת "תפוח זהב", ב"רושפלד" וב"ארקפה". בנוסף לעבודתו ב"ארנו" מלמד ערן קורסי אפיה בבתי ספר שונים בארץ כגון : "אן" ו "גרובשטיין". ערן נטל חלק בכתיבת כמה ספרים ביניהם: ספר השוקולד בהוצאת "על השולחן" , ובכתיבת מאמרים במגזיני אוכל. גם היום כשהוא בעל שני פטיסרי ממשיך ערן לנסוע להשתלמויות וללימודים בפאריז .

אל ערן הצטרף השף קלוד בן שמעון (33) שהתחיל בגיל 15 בקונדיטוריה של אביו בפריז, ב- 96 עלה לארץ ולמד בבית-הספר הולידיי אין, בסיום הלימודים נסע לצרפת והחל לעבוד כשנתיים ב'לדוריי' קונדיטוריה הידועה בפריס כמתמחה במקרון. לאחר כשנתיים החליט לחזור לארץ ועבד במלון דן אילת ומשם לניהול הקונדיטוריה במסעדת מול ים.
כעבור כשנה עבר "ללה סנטרל" בת"א ובמשך כשלוש שנים ניהל את הפטיסרי.

טווח מחירים
עוגות אישיות: 12-30 שקל
עוגות משפחתיות 100-150 שקל
בחושות: 28-30 שקל
קראנצ'ים: 30-32 שקל
עוגות: 20-35 שקל
מאפי בוקר: 8-12 שקל

"ארנו" רמת השרון – רח' סוקולוב 84 טל : 03-5409228
"ארנו" רמת החייל – רח' הברזל 2 טל: 03-6499336






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה