השף דוחול מדיאנא בנצרת עושה כבוד לגורמה ערבי

מסעדת דיאנא בנצרת והשף דוחול חולקים כבוד לירקות ועשבי הבלדי בתפריט מיוחד לחודש יולי ובמהלכו יוקדש שבוע לירקות הבלדי, שבוע במיה ושבוע למולוח'יה גורמה

מסעדת דיאנא בנצרת והשף דוחול חולקים כבוד לירקות ועשבי הבלדי בתפריט מיוחד לחודש יולי ובמהלכו יוקדש שבוע לירקות הבלדי, שבוע במיה ושבוע למולוח'יה גורמה.
מלבד התפריט המיוחד, דיאנא תקיים כנס תיירנים, ימי קונספט קולינריים, סדנאות וארוחות מיוחדות – הכל על טהרת הירקות הגליליים האופייניים לעונה.

התפריט המיוחד של דיאנא לכבוד חודש הגורמה הערבי מתאפיין בבישול בשמן זית וירקות בלדי טריים, וביניהם ה"פקוס", סוג מיוחד של מלפפון שניתן להשיגו רק בתקופה זו.

במנות הראשונות (24 ₪) – סלט פקוס עוקצני עם פלפלים חריפים ושום,
ממולאים – עלי גפן, קישואים זעירים בוינגרט מיוחד של דוחול וסלט במיה עם שום, לימון וכוסברה.
במנות העיקריות- מולוח'יה עם כתף טלה ואורז לבן (105 ₪), או עם כרעי עוף (62 ₪) או פירות ים (95 ₪), במיה עם כתף טלה מוגשת על מצע חיטה ירוקה פריכה (105 ₪), ומולוח'יה עם פילה דג לבן מוגש עם אורז צהוב (95 ₪).
מנות לצמחוניים (55 ₪) – תבשיל של במיה מסורתי מבושל עם עגבניות, מוגש עם תוספת של אורז צהוב, ותבשיל של מולוח'יה מוגש עם תוספת של אורז לבן.
בקינוחים (35 ₪) – קדאיף עם ריבת דובדבנים ואגוזי מלך מסוכרים ושערות כנפה עם גבינת עיזים, פיסטוק ואוכמניות.

דיאנא החדשה
שכונת אל מוטראן, מתחת למלון גרנד ניו, נצרת
טל. 077-515616

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר