תפריט קיץ חדש בשפצל'ה בהוד השרון

התפריט משלב בין מנות מתוחכמות שמביא עמו השף, לחי עגל נימוח עם ראגו אורז בר ברוטב רימונים ופילה דג ים צרוב על הפלנצ'ה בקרם דלעת וניוקי נימוח ברוטב שום ושמן זית לצד מנות כמו פולנטה אמיתית וקרמית עם רגו פורציני וכמהין

"שפצל'ה", בר-ביסטרו בהוד השרון, מציע תפריט קייצי חדש מבית היוצר של שף רונן דברת בלוך, שאת הכשרתו רכש במוסד הלימודים הצרפתי "קורדון בלו", והוביל מסעדות כמו "לורנס", "ג'ולסון", "בוקה גרני", ארטישוק.

"שפצל'ה", הקרוי על שם מנת הבצקניות המסורתית, מציע תפריט צהרים וערב של שף רונן דברת בלוך. חלל המסעדה מעוצב כשני חלקים נפרדים המאפשרים לסועדים לבחור בין ישיבה אינטימית בשולחנות או בילוי על הבר הרחב.

בתפריט הקחדש: שרימפס BT בבצק טמפורה לצד מטבל חלפניו ספייסי (42 ש"ח); פטה כבדים וריבת תאנים לצד לחם אגוזים עשיר (39 ש"ח); רביולי שרימפס בברוט סרטני חוף כחולים (46 ש"ח); לחי עגל נימוח עם ראגו אורז בר ברוטב רימונים (46 ש"ח); סלט קינואה עם צילי שום כוסברה לימון וירקות העונה (48 ש"ח); סלט סלקים צלויים וסשימי טונה אדומה בוינגרייט כוסברה (58 ש"ח); פטוצ'יני בעגבניות לחות לבבות ארטישוק חמאה הולנדית ופורציני ( 49 ש"ח); כבדי עוף ובצלים ביין אדום צילי ובוטנים עם פירה של שפצלה (49 ש"ח); קבב בקר עם תבשיל עגבניות וגרגירי חומוס פיקנטי על מצע פירה (59 ש"ח); פילה דג ים צרוב על הפלנצה בקרם דלעת וניוקי נימוח ברוטב שום ושמן זית (88 ש"ח).

שפצל'ה
בני ברית 4, הוד השרון
טל. 09-7405853
כל השבוע: 12:00- אחרון הלקוחות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר