Happy New Drink – קוקטיילים למסיבות סוף השנה האזרחית

Plomari Levontine - מועכים בכוס הייבול גרם סומק, 2 קוביות סוכר ו-2 כפיות מים, מערבבים ומוסיפים את היתר. צילום אסף לוי
מתכונים של יותם שילה מהדאבל סטנדרט והספייס האוס לרשת טיב טעם שמקיימת בדצמבר 2017 פסטיבל חגיגת טעימות יין ואלכוהול מרחבי העולם

Antiquary Old Fashion

רכיבים

60 מ"ל ויסקי אנטיקרי

1 גרם קינמון

10 מ"ל אספרסו

2 קוביות סוכר

1 קוביית שוקולד מריר

1/8 תפוז

1 דובדבן

אופן ההכנה

מערבבים בכוס אולד פאשן (ויסקי) גרם קינמון, קוביית שוקולד מריר ו-2 קוביות סוכר, חצי מנת אספרסו ושמינית תפוז.

מסננים לכוס ומוסיפים את הוויסקי וקוביית קרח גדולה.

מקשטים בדובדבן ופלח תפוז.

Balzmas Ramos Shake

רכיבים

40 מ"ל בלזאם

30 מ"ל גלידה וניל

15 מ"ל שמנת מתוקה

20 מ"ל לימון

10 מ"ל מיץ לימון

1 חלבון ביצה

40 מ"ל סודה

אופן ההכנה

מערבבים בכוס הייבול את כל הרכיבים.

מערבבים בכפית עד שהגלידה נמסה.

משקשקים ללא קרח או מקציפים.

לאחר קבלת קצף יש לשקשק עם המון קרח ולסנן.

למזוג סודה ולקשט בקינמון או נענע.

Plolmari Levontine

רכיבים

40 מ"ל אוזו פלומרי

30 מ"ל מיץ אשכוליות טרי

40 מ"ל טוניק

1 גרם סומק

2 קוביות סוכר

5 עלי נענע לקישוט

אופן ההכנה

מועכים בכוס הייבול 1 גרם סומק, שתי קוביות סוכר ו- 2 כפיות מים.

מערבבים ומוסיפים את היתר.

Meukow Side Car

רכיבים

45 מ"ל מיוקוב

30 מ"ל ליקר תפוזים

16 מ"ל לימון

אופן ההכנה

מקררים כוס קוקטייל (קופ) ומשקשקים את כל הרכיבים.

מסננים טוב ומורחים את שמני קליפת התפוז על שפת הכוס.

Riga Medicine

רכיבים

40 מ"ל בלזאם

30 מ"ל גלידה וניל

15 מ"ל שמנת מתוקה

20 מ"ל לימון

10 מ"ל מיץ לימון

1 חלבון ביצה

40 מ"ל סודה

אופן ההכנה

מערבבים בכוס אולד פאשן (ויסקי) כפית דבש וכף מים.

מועכים ג'ינג'ר וסוחטים חצי לימון.

מוסיפים וודקה, משקשקים ומוזגים על קרח.

מקשטים בלימון ונענע.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר