HIRO ראמן בר לבונטין – התעוזה של אהרוני

הביקור ב- HIRO ממשיך לספק חוויה של אווירה נעימה, קלילה ומזמינה, עם אוכל טעים, מגוון ולא יקר שמצטרף מצוין לאלכוהול

את הראמנים כמו ראמן גוצ'ו בקר הזה והבאנים בהם מצטיין המקום של אהרוני תמצאו גם בשרונה. צילום שי נייבורג
את הראמנים כמו ראמן גוצ'ו בקר הזה והבאנים בהם מצטיין המקום של אהרוני תמצאו גם בשרונה. צילום שי נייבורג

בשני מיקומים פתח השף ישראל אהרוני את HIRO ראמן בר שלו בתל אביב, וההשקה של התפריט החדש נעשית, באופן מפתיע יש לומר, רק באחד מהם. בעוד שאת הראמנים והבאנים בהם מצטיין המקום של אהרוני תמצאו גם בשרונה, הרי שאת המנות החדשות שאנו רוצים לספר לכם עליהן תמצאו בסניף לבונטין בלבד.

פורק בלי - קוביות בטן חזיר שעברו בישול ארוך. צילום שי נייבורג
פורק בלי – קוביות בטן חזיר שעברו בישול ארוך. צילום שי נייבורג

הדבר המידי שזיהינו – אשר שימח אותנו מאוד, הוא הנוכחות של בשר חזיר בשתיים מהמנות בתפריט. בישראל יש מגמה הולכת וגוברת של הפיכת מקומות לכשרים, וגם במקומות שאינם כשרים ממעטים לעשות שימוש בבשר החזיר. הנכונות של אהרוני להתעלם מכל זה היא נקודת אור במציאות זו, במיוחד כשהוא עושה שימוש כה מוצלח בבשר זה.

אז כיצד לאכול פה בשר חזיר? הנה מנת "פורק בלי" – קוביות בטן חזיר שעברו בישול ארוך, נצרבו וקורמלו במרינדה של סויה, מירין, ג'ינג'ר, שום, סויה מתוקה, קריספי שאלוטס, טבעות בצל ירוק, טוגראשי מעל ואטריות אורז פריכות (44 שקלים). הבשר היה רך ועסיסי כמובטח והמרינדה עושה טוב לבשר בזכות מגוון הטעמים שהיא מוסיפה, אך אלו שלא אוכלים את השומן יצטרכו לוותר עליה, בשל הנוכחות הרבה של שומן במנה.

גיוזה חזיר עם ג'ינג'ר, שום, שאלוט ושיטאקה. צילום שי נייבורג
גיוזה חזיר עם ג'ינג'ר, שום, שאלוט ושיטאקה. צילום שי נייבורג

דרך אחרת לאכול כאן את בשר בטנו של החזיר היא בבאן פורק בלי – בטן חזיר בבישול ארוך, צרוב על הפלנצ'ה, עם טוגראשי, קריספי שאלוט, חסה, בצל כבוש, בצל ירוק, מייפל, סויה שחורה, מיו-וחרדל (27 שקלים). לחמניות הבאן של אהרוני ממשיכות להיות מהטובות שתמצאו בארץ, הבשר מצוין והכמות שלו יפה, והירקות שהתווספו סוגרים יפה מנה זו. יש גם גיוזה חזיר עם ג'ינג'ר, שום, שאלוט ושיטאקה (35 שקלים).

מנה טבעונית - באן דלורית שמומלצת גם למי שאינם טבעונים או צמחונים. צילום שי נייבורג
מנה טבעונית – באן דלורית שמומלצת גם למי שאינם טבעונים או צמחונים. צילום שי נייבורג

בניגוד מושלם נכנסה לתפריט מנה טבעונית – באן דלורית, המשלבת באותה לחמנייה "סטייק" דלורית עם איולי פלפלים, מיסו אדום וקריספי שאלוט (23 שקלים). הופתענו לטובה משילוב הטעמים והמרקמים שיוצר מנה קלילה וטובה, ואנחנו ממליצים גם למי שלא בוחר לרוב במנות צמחוניות או טבעוניות, לנסות את הבאן הזה. לחובבי הסלט מציעים עכשיו סלט אבוקדו ופומלה עם קריספי שאלוט, בצל ירוק, אבקת וואסבי ונורי קריספי, עם רוטב איולי הדרים (28 שקלים), ויש גם סלט כבדי עוף – קולרבי פריך עם כבדים חלוטים, נבטי אפונה וטוגראשי (28 שקלים).

הביקור ב- HIRO ממשיך לספק אותה חוויה שאנחנו אוהבים ליהנות ממנה כאן – אווירה נעימה, קלילה ומזמינה, עם אוכל טעים, מגוון ולא יקר, שמצטרף מצוין לאלכוהול המועדף עלינו.

HIRO ראמן בר – לבונטין 19 תל אביב, א'-שבת 12:00-24:00 (עם הפסקה ב-17:00-18:00)






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה