Messa מקנחת לשנה טובה בשפורפרת

אביב משה, שף מסעדת Messa, יש וחשב מה לעשות לקראת ראש השנה – שטרם נעשה. אולי בהשראת משחת השיניים שלו, מציע אביב משה מנה ייחודית כמחווה למנת התפוח בדבש המסורתית: מוס דבש עם קרם שוקולד לבן, המוגש בשפורפרת לשימוש אישי, לצד תפוח מוקפץ בשמפניה

אביב משה, שף מסעדת Messa, יש וחשב מה לעשות לקראת ראש השנה – שטרם נעשה. אולי בהשראת משחת השיניים שלו, מציע אביב משה מנה ייחודית כמחווה למנת התפוח בדבש המסורתית: מוס דבש עם קרם שוקולד לבן, המוגש בשפורפרת לשימוש אישי, לצד תפוח מוקפץ בשמפניה.
את המוס ניתן לאכול על התפוח, מכפית, או ישירות מהשפופרת.

את הקינוח החגיגי יגישו ב-Messa בשבוע שלפני ראש השנה, כאשר לכל זוג סועדים תוגש צלחת משותפת, כמיטב מסורת המסעדה הדוגלת באכילה משותפת, ורצוי עם הידיים.

בין המנות המוגשות במסה:
ניוקי סרטנים עם בלו בוואריה, ביסק סרטנים וחלמון שליו
קוד בקראסט פיסטוק, קרם חציל עדין וקציפת לימון
שקדי עגל על קרם ארטישוק ירושלמי, טורטליני בטטה בציר בצלצלי פנינה
טארט טאטן עגבניות צלויות עם גבינת עיזים ושערות קדאיף

ב- Messa שני מתחמים: המסעדה והבר הפתוח עד השעות הקטנות של הלילה. תפריט הבר של Messa כולל קוקטיילים, ולצדם מנות ביניים.


Messa
רח' הארבעה 19, מגדלי המילניום, תל-אביב
טל. 03-6856859
www.messa.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר