ODEON הרצליה מוציאה את בר-החוץ מתל אביב

אחד הטרנדים הבולטים בחיי הלילה של קיץ 2007 עתיד להיות ללא ספק הברים הפתוחים. הבליין הישראלי הבין מזמן שבקיץ הישראלי אין סיבה להתגודד בברים מיוזעים והמזגן הטוב ביותר הוא הבריזה שמגיעה אלינו מהים התיכון. הטרנד שהתחיל כבר בשנה שעברה עם פתיחתם של מקומות מצליחים בתל אביב דוגמת ה'קלרה' מתחזק השנה עם פתיחתם של מקומות נוספים דוגמת ה'להלה לנד' או ה'המפטונס'

בסניף של ODEON בהרצליה מתאימים את החוויה לקהל המקומי. לצורך כך, החליטו להוציא את טרנד בר-החוץ מגבולות תל אביב ולהעביר את החוויה הנכונה של הקיץ גם לבלייני אזור התעשיה והבילוי של הרצליה. המרפסת שבחזית המסעדה עוצבה מחדש ונוסף לה בר חדש ומפואר, וכעת משיקים תפריט בר חדש וקליל המלווה תפריט אלכוהולי יצירתי ומפנק. החל מה 1/6 תפעל המרפסת 24/7 ותפנק את הבליינים מסביב לשעון, כאשר מידי יום יתארחו ב ODEON הרצליה להקות, DJ's והופעות חיות בליינים מתחלפים- מרוק דרך ג'אז ועד לטיני ורטרו.

המרפסת, שזכתה למתיחת פנים הפכה לבר עדכני על דק עץ באווירה קלילה ומאווררת, עם 80 מקומות ישיבה בבר רחב ובתאורה אדומה ומחמיאה, כורסאות וכריות מפנקות לרביצה נינוחה ואלכוהולית. המרפסת צופה אל הרחוב אבל מופרדת ממנו , מה שמאפשר תצפית נוחה על העוברים ושווים ואווירה אינטימית וסקסית לצד חוויה קיצית וקולית.

את הבילוי מלווים בבר של ODEON עם תפריט לילה ובו מנות מיוחדות שיוגש בבר ובמרפסת. במטבח של ODEON הרצליה, בנו 10 מנות קלילות ומהנות של פירות ים ומנות נשנוש איכותיות של בשר, במסורת הידועה של ODEON. חווית החוץ כמובן לא תהיה שלמה ללא תפריט קוקטיילים חדש שלרקיחתו נרתם כל צוות הברמנים של המקום, שיצר קוקטיילים קלילים וקפואים במיוחד ללילות הלוהטים של הרצליה, על בסיס פירות, וודקה בטעמים, טקילה ועוד.

בין הקוקטיילים: (32 ₪) REFFAEL'S BITTER – קמפרי וג'ין מנוערים עם פירות יער וליים טרי עם מיץ חמוציות, נענע ותות לקישוט; TAMMY'S DAQUIRI – בננה טרייה כתושה, נגריטה ספייס, מעט קקאו, שקדים, מיץ אננס וחמוציות לסיום; LIOR'S JAPANESE – אולמקה אנייחו מנוערת, מידורי וליים, מוגש בכוס מרטיני עם דובדבן; ASI'S COCONUT – סטולי ווניל מנוערת עם מיץ לימון קקאו ושבבי קוקוס מוגש באולד פאשן עם קרח כתוש; SHAI'S ASIAN PEPPER – אבסלוט פפר עם ליצ'י ליים טרי וסוכר חום.

בין המנות: קרפצ'יו עגבניות ומוצרלה (28 ₪); פיצה עגבניות , פלפל צ'ילי, גבינת עיזים , קלמרי וקריספי בייקון (32 ₪) ; סביצה דג ים (36 ₪) ; סינטה כבושה בשבעה תבלינים מוגש עם מקלות פרמזן וקורנישון (28 ₪) ; ספייסי טבעות קלמרי מטוגן (36 ₪) ; שרימפס טמפורה במטבל של אבוקדו וליים (36 ₪) ; סנדוויץ רוסטביף בתוספת צ'יפס (42 ₪) ; פטה כבדים וקונפיטורה ביתית (28 ₪) ; קרפצ'ו פילה בקר בשמן זית, פלפלת, צנוברים ופרמזן (32 ש"ח) ועוד

הליינים הצפויים עומדים לפעול מדי יום (למעט יום א') החל מה 1/6. בתכנית ג'אז ובלוז בימי שני, להקות צעירות בשלישי, מוזיקה אירית ברביעי, קאברים בחמישי, מוזיקת White Trash אלקטרונית בשישי, ורטרו-סיקסטיז בשבת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר