ORANGE DAIQUIRI 1919 דקירי תפוז

מתכון של דניאל ג'יימס, שגריר המותג אנגוסטורה (ANGGUSTURA) על בסיס רום אנגוסטורה 1919 - בלנד מיוחד שנוצר לראשונה לאחר שריפת ענק שהרסה בשנת 1932 את מחסני הרום וחלק מהמזקקה בטרינידד

לערבב בשייקר עם קרח ולסנן. צילום דוד סילברמן dpsimages
לערבב בשייקר עם קרח ולסנן. צילום דוד סילברמן dpsimages

 רכיבים

30 מ"ל רום אנגוסטורה 1919

25 מ"ל מיץ תפוזים טרי

25 מ"ל ליים טרי

15 מ"ל סירופ סוכר

מעט ביטר אנגוסטורה כתום

אופן ההכנה

לערבב בשייקר עם קרח ולסנן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה