ORANGE DAIQUIRI 1919 דקירי תפוז

לערבב בשייקר עם קרח ולסנן. צילום דוד סילברמן dpsimages
מתכון של דניאל ג'יימס, שגריר המותג אנגוסטורה (ANGGUSTURA) על בסיס רום אנגוסטורה 1919 – בלנד מיוחד שנוצר לראשונה לאחר שריפת ענק שהרסה בשנת 1932 את מחסני הרום וחלק מהמזקקה בטרינידד

 רכיבים

30 מ"ל רום אנגוסטורה 1919

25 מ"ל מיץ תפוזים טרי

25 מ"ל ליים טרי

15 מ"ל סירופ סוכר

מעט ביטר אנגוסטורה כתום

אופן ההכנה

לערבב בשייקר עם קרח ולסנן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר