OYAMAA חוגגת שנה ומתחדשת בתפריט

OYAMAA מציגה מנות מתפריט אסיאתי חדש: מנות סושי מעוצבות, אורז ונודלס, מנות בשר ותפריט אלכוהול מעודכן.

השנה החדשה של OYAMAA מזמינה את הסועד ליהנות מלבד התפריט, גם מבר אינטימי בו יוגש תפריט אלכוהול מחודש ומשכר חושים, בו תמצאו גם: צ'ויה – ליקר שזיפים יפני ; קוניאק רמי מרטן VSOP; ו'יסקי גלן פידיך 12 ; קוקטייל גינג'ר ג'ק על בסיס סאקה ועוד…

להלן הצצה לתפריט החדש
אגאדשי טופו (8 יח') – טופו, פטריות נמקו, בצל ירוק, צנון ורוטב טינסו (26 שקל) ; פוטומאקי קשת – מלפפון, גזר, אבוקדו עטופים בסלמון דניס, טונה ואבוקדו (41 שקל); יקיטורי בקר אנטריקוט (27 שקל) ; פאד קפאו – בשר בקר וירקות קצוצים דק ברוטב סויה וצ'ילי חריף (43 שקל) ; מרק טום ים – מרק פירות ים עשיר עם ירקות, ליים, שרימפס, קלאמרי וחלב קוקוס (41 שקל) ; ספריבס – 300/600 גרם צלעות בשר לבן מוגשות ברוטב טאריאקי (61/113 שקל). במקצה הקינוחים: קרם ברולה (29 ש"ח) ; פאדג' שוקולד (29 ש"ח) ; פחזניות פרופיטרול (30 שקל) ; טיראמיסו (30 שקל).

ספיישל עסקית: לטובת המגזר העסקי הרחב שבסביבה, מעניקה המסעדה 15 אחוז הנחה על סך הארוחה המוזמנת בימי חול בין השעות 12:00-16:00.

את OYAMAA, הממוקמת בפתח תקווה (במתחם יכין), פתחו רונן ואלון מלינגר לפני שנה כמסעדה אסיאתית לא כשרה. OYAMAA מציעה חוויה אסיאתית שלמה ומאפשרת להתענג על מנות עשירות, לצד אווירה צעירה ועדכנית שהמקום מעניק.

דרך רבין 17, מתחם יכין, פתח תקווה, 03-9235368
שעות פתיחה: כל יום, בין השעות 12:00 ועד 2:00 בלילה







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה