חטיפי בצק עלים/פילס וגבינות

חומרים:1 חבילת בצק עלים מרודד או פילס מופשר במקררשפע גבינות קשות ארומטיות חתוכות לקוביות קטנות – פרמז'ן, גרוייר, כחולה, תום, ועודרצועות פלפל קלוי, או ממרח פלפלים קלויים, או ארטישוק מצנצנת מסונן היטב וחתוךעגבניות שרי מיובשות מבית ספייסס חתוכות לרצועות קטנות ודקותאופן ההכנה:לחמם תנור ל- 185 מעלות.לפתוח בצק ולחתוך לריבועים או עיגולים קטנים.להניח את הגבינה, כל פעם סוג אחד על הבצק.להניח מעל תוספות.לסגור היטב.בשלב זה ניתן להקפיא את חטיפי הבצק והגבינה. יש לשים אותם על נייר אפייה בתוך הקופסה להקפאה. ניתן להניח אותם בשכבות בתוך הקופסה כשנייר אפייה מפריד בין השכבות.בזמן הרצוי מוציאים מן המקפיא ומסדרים על נייר אפייה. מורחים בביצה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות עד הזהבה/השחמה.זהירות, זה נעלם ממש מהר, אז תכינו הרבה!

חומרים:
1 חבילת בצק עלים מרודד או פילס מופשר במקרר
שפע גבינות קשות ארומטיות חתוכות לקוביות קטנות – פרמז'ן, גרוייר, כחולה, תום, ועוד
רצועות פלפל קלוי, או ממרח פלפלים קלויים, או ארטישוק מצנצנת מסונן היטב וחתוך
עגבניות שרי מיובשות מבית ספייסס חתוכות לרצועות קטנות ודקות

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 185 מעלות.
לפתוח בצק ולחתוך לריבועים או עיגולים קטנים.
להניח את הגבינה, כל פעם סוג אחד על הבצק.
להניח מעל תוספות.
לסגור היטב.
בשלב זה ניתן להקפיא את חטיפי הבצק והגבינה. יש לשים אותם על נייר אפייה בתוך הקופסה להקפאה.
ניתן להניח אותם בשכבות בתוך הקופסה כשנייר אפייה מפריד בין השכבות.
בזמן הרצוי מוציאים מן המקפיא ומסדרים על נייר אפייה.
מורחים בביצה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות עד הזהבה/השחמה.
זהירות, זה נעלם ממש מהר, אז תכינו הרבה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר