פוקצ'ה עם ארטישוק פרמז'ן ורוקט

חומרים:1 ק"ג קמח17 גרם שמרים יבשים/25 גרם שמרים טריים50 גרם סוכר17 גרם מלח500 מ"ל מים פושריםצרור רוקטפרמז'ן מגורדחומרים לציפוי ארטישוק:צנצנת ארטישוק כבוש מסונן ופרוס2 כפות חרדל דיז'ון5 כפות מיונזמיץ מלימון3 שיני שום כתושפלפל שחוראופן ההכנה:לערבב את הקמח, השמרים והסוכר במיקסר עם וו לישה. להוסיף את המים בהדרגה. לאחר 5 דקות לישה, להוסיף את המלח. להמשיך בפעולה עוד 10 דקות עד לקבלת מרקם בצק אחיד. לתת לבצק לתפוח כשעה וחצי במקום חמים עד שיכפיל את עצמו.לאחר ההתפחה יש לחלק את הבצק ל-2, לפתוח אותו בתבנית ולרדד עם הרבה מים.לאפות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, למשך 15-20 דקות.כשהפוקצ'ה מוכנה לסדר מעליה את ציפוי הארטישוק ומעליו מעט עלי רוקט ופרמז'ן מגולף.להגיש מיד.

חומרים:
1 ק"ג קמח
17 גרם שמרים יבשים/25 גרם שמרים טריים
50 גרם סוכר
17 גרם מלח
500 מ"ל מים פושרים
צרור רוקט
פרמז'ן מגורד

חומרים לציפוי ארטישוק:
צנצנת ארטישוק כבוש מסונן ופרוס
2 כפות חרדל דיז'ון
5 כפות מיונז
מיץ מלימון
3 שיני שום כתוש
פלפל שחור

אופן ההכנה:
לערבב את הקמח, השמרים והסוכר במיקסר עם וו לישה.
להוסיף את המים בהדרגה.
לאחר 5 דקות לישה, להוסיף את המלח.
להמשיך בפעולה עוד 10 דקות עד לקבלת מרקם בצק אחיד.
לתת לבצק לתפוח כשעה וחצי במקום חמים עד שיכפיל את עצמו.
לאחר ההתפחה יש לחלק את הבצק ל-2, לפתוח אותו בתבנית ולרדד עם הרבה מים.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, למשך 15-20 דקות.
כשהפוקצ'ה מוכנה לסדר מעליה את ציפוי הארטישוק ומעליו מעט עלי רוקט ופרמז'ן מגולף.
להגיש מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר