חומרים:
1 חבילת פניני ניוקי לה מוליזנה
1 בטטה גדולה או 2 קטנות חתוכות לקוביות
בצל ירוק
4 שיני שום כתושות
חבילה ערמונים בוואקום
1 שמנת מתוקה
150 גר' גבינה כחולה
כ- 50 גר' פרמז'ן
מלח ופלפל
25 גר' חמאה
אופן ההכנה:
מטגנים שום בחמאה ומוסיפים את קוביות הבטטה עד שהן מתרככות מעט.
מוסיפים את השמנת.
מכניסים את הערמונים.
מפוררים את הגבינה הכחולה פנימה.
מכניסים את הבצל הירוק חתוך לטבעות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומצמצמים מעט את הרוטב.
מבשלים את הניוקי ויוצקים את הרוטב מעל עם פרמז'ן מגורר.