TIMEOUT ניו יורק ממליץ על בירות ויינות ישראל

מגזין ואתר TIMEOUT במהדורת ניו יורק, פירגן לאחרונה לתעשיות הבירה והיין בישראל.

 

לתיירים הנעזרים בשורותיו, מבשר המגזין שארצנו הפכה לכוח חדש ועולה, בעולם הבירות והיינות, ומציע למבקרים כאן לא לפסוח על ביקור ביקב או במבשלת בירה, המפוזרים לאורכה ורוחבה של המדינה הקטנה.

שבע תחנות מומלצות לתייר לפי הסדר הבא:
1. "בזאר הבירה" בשוק הכרמל בת"א – חמארת בירות, המציעה 100 סוגי בירות ישראליות בלבד.
2. "הגמל המרקד" בדרום ת"א – מייצרת בירה בסגנון אמריקאי, והתווית "פטריוט" מאד אהובה על ה"ינקים".
3. מבשלת "מלכה" בקיבוץ יחיעם – בירת בוטיק שכבשה את השוק בגדול.
4. מבשלת "אלכסנדר" מעמק חפר – שהתחילה כתחביב בביתו של אורי שגיא, טייס חיל האוויר בעברו, הפכה לביזנס ומפעל בפארק תעשיות עמק חפר.
5. יקב "לטם" – יקב קטן זה מקיבוץ לטם בגליל המערבי, זכה במפתיע לחשיפה אמריקאית. "אסור להחמיץ ביקור ביקב עם המרפסת והנוף על בקעת סכנין והכנרת, וכמובן לעשות היכרות עם יינות אדומים אורגניים בצד טעימת טפאסים", ככתוב במגזין.
6. יקב "דומיין קסטל" – "המצטיין בהפקת בלנדים מדהימים הרבה בזכות הכרמים האיכותיים בהרי ירושלים, ומהיקב מתגלה נוף עוצר נשימה", כדברי טיים אאוט.
7. יקב "תשבי" – ההמלצה היא לפסוח על מרכז המבקרים של היקב בבנימינה, ליהנות כמובן מיין, וגם משוקולד ומסעדת היקב.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה