חומרים
1 ליטר שמנת מתוקה
6 חלמונים
חצי כוס סוכר
4 תפו"א דזירה בינוניים
שמן קנולה / סויה לטיגון
1 צנצנת ריבת תות שדה עם פירות שלמים
אופן ההכנה
1. להקציף את השמנת המתוקה בבלנדר ידני.
2. להקציף את החלמונים עם הסוכר על סיר אדים.
3. לערבב בעדינות את השמנת המוקצפת, החלמונים והריבה.
4. לצקת את התערובת לכלי מתאים ולהקפיא.
5. לטגן תפו"א חתוכים לעיגולים ולייבשם על מגבת.
6. לסדר את העיגולים ב- 4 ערמות ספונטאניות על מגש.
7. בהגשה יש לחמם את התבנית כ- 10 דקות בחום 160-170 מעלות.
8. להניח על ערימת תפו"א קוביית גלידה.