fbpx

גלידה ביתית וטוגנים

חומרים1 ליטר שמנת מתוקה6 חלמוניםחצי כוס סוכר4 תפו"א דזירה בינונייםשמן קנולה / סויה לטיגון1 צנצנת ריבת תות שדה עם פירות שלמיםאופן ההכנה1. להקציף את השמנת המתוקה בבלנדר ידני.2. להקציף את החלמונים עם הסוכר על סיר אדים.3. לערבב בעדינות את השמנת המוקצפת, החלמונים והריבה.4. לצקת את התערובת לכלי מתאים ולהקפיא.5. לטגן תפו"א חתוכים לעיגולים ולייבשם על מגבת.6. לסדר את העיגולים ב- 4 ערמות ספונטאניות על מגש.7. בהגשה יש לחמם את התבנית כ- 10 דקות בחום 160-170 מעלות.8. להניח על ערימת תפו"א קוביית גלידה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
1 ליטר שמנת מתוקה
6 חלמונים
חצי כוס סוכר
4 תפו"א דזירה בינוניים
שמן קנולה / סויה לטיגון
1 צנצנת ריבת תות שדה עם פירות שלמים

אופן ההכנה
1. להקציף את השמנת המתוקה בבלנדר ידני.

2. להקציף את החלמונים עם הסוכר על סיר אדים.

3. לערבב בעדינות את השמנת המוקצפת, החלמונים והריבה.

4. לצקת את התערובת לכלי מתאים ולהקפיא.

5. לטגן תפו"א חתוכים לעיגולים ולייבשם על מגבת.

6. לסדר את העיגולים ב- 4 ערמות ספונטאניות על מגש.

7. בהגשה יש לחמם את התבנית כ- 10 דקות בחום 160-170 מעלות.

8. להניח על ערימת תפו"א קוביית גלידה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר