מרנג עם פיסטוקים

 

מצרכים 12 מרנגים
3 חלבונים
175 גרם אבקת סוכר
60 גרם פיסטוקים קלופים (15 ג' קצוצים והשאר פרוסים)
חצי מיכל שמנת מתוקה
1 קיווי חתוך לרבעים ואז פרוסות.

אופן ההכנה
לחמם תנור ל-100 מעלות. להכין נייר אפייה. להקציף חלבונים עד שמתקשה ונשאר יציב כשמחזיקים כף באוויר. להוסיף את הסוכר בהדרגה ולהקציף עד שיתקשה. עם כף מתכת, לקפל את אגוזי הפיסטוק החתוכים לפרוסות.

להכין עם מזלף סליל מסולסל של מרנג. לאפות 2.5 שעות עד שהמרנג זז על הנייר. לכבות ולהשאיר בתנור 4 שעות או עד הבוקר למשך כל הלילה בתנור. לפני ההגשה להקציף את הקצפת. לשים שכבת קצפת בין כל שני מרנג ומעל הקצפת. כשהסנדוויץ מוכן לפזר מעט קיווי ופיסטוקים קצוצים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה