חומרים:
2-3 ראשי אנדיב
לסלט:
3 תפוחי עץ
1 מקל סלרי, גבעול ועלים
5 כפות אגוזי מלך, קצוצים
מלח, פלפל
שמן זית
מיץ לימון
150 גרם גבינת רוקפור (או גבינה חריפה אחרת)
אופן ההכנה:
קולפים את התפוחים, חותכים לקוביות קטנות ויוצקים עליהם את מיץ הלימון.
מוסיפים סלרי, אגוזי מלך, מלח, פלפל ומיץ לימון ומערבבים.
מפרידים את עלי האנדיב ומסדרים על כלי הגשה.
ממלאים בסלט ומניחים פרוסה דקיקה של גבינת רוקפור בכל עלה.
מגוון נוסף של מתכוני חג חלביים, אביביים ומיוחדים ניתן למצוא באתר האינטרנט של חוות תקוע ובדף הפייסבוק באלבום "חגיגת שבועות"
צילום אסף רונן