עוגת פרג

4 מתרכים לארבע מנות3 כפות שמן זית200 גרם פרג3 כפות אבקת סוכרכפית מחוקה של קינמוןחבילה 1 של דפי סילואופן הכנהשמים במחבט שמן זית, מחממים על אש בינונית ומוספים מידקינמון, אבקת סוכר ופרג.בוחשים במשך דקה-שתיים ומורידים מהאש.מפרידים את הדפי סילו, מברישים צד אחד בשמן, מניחים על הצד שהברשנו דף נוסף ומברישים גם אותו במעט שמן.לוקחים רבע מסה של הפרג מניחים באמצע ומגלגלים כך שישאר 2 ס"מ מכל צד.מברישים בשמן זית מכניסים לתנור 8-9 דק' 180 מעלות.לאחר מכן מפזרים אבקת סוכר לפי הטעם.

4 מתרכים לארבע מנות
3 כפות שמן זית
200 גרם פרג
3 כפות אבקת סוכר
כפית מחוקה של קינמון
חבילה 1 של דפי סילו

אופן הכנה
שמים במחבט שמן זית, מחממים על אש בינונית ומוספים מיד
קינמון, אבקת סוכר ופרג.
בוחשים במשך דקה-שתיים ומורידים מהאש.
מפרידים את הדפי סילו, מברישים צד אחד בשמן,
מניחים על הצד שהברשנו דף נוסף ומברישים גם אותו במעט שמן.
לוקחים רבע מסה של הפרג מניחים באמצע ומגלגלים כך שישאר 2 ס"מ מכל צד.
מברישים בשמן זית מכניסים לתנור 8-9 דק' 180 מעלות.
לאחר מכן מפזרים אבקת סוכר לפי הטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר