fbpx

פילה דניס על מצע רושטי בטטה וקציפת חצילים

מתכון ל- 4 מנותרושטי500 גרם בטטה קלופה ומגורדת1 תפ"א קלוף ומגורדמלח ופלפל לבן* מערבבים היטב את כל החומרים ומטגנים לביבות עד להזהבה.קציפת חצילים4 חצילים קלויים בגריל קלופים וקצוצים דק.מלח ופלפל שחור גרוס 1 מיכל שמנת מתוקה מוקצף* לקפל יחד את השמנת והחצילים.פילה דניס4 דגי דניס מפולטים ומנוקים מכל העצמותמלח ופלפל שחור גרוסשמן זיתרוזמרין קצוץ* מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את פילה הדג על הצד של העור.* מתבלים במלח, פלפל ורוזמרין הופכים לצד השני ומוציאים על נייר סופג.הרכבת המנהמניחים את רושטי הבטטה על צלחת ההגשה, מעליו יוצרים עיגול (בעזרת רינג) של קציפת החצילים ומניחים מלמעלה את פילה הדניס (2 למנה).ניתן לקשט בעלי תרד טריים מוקפצים במחבת.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתכון ל- 4 מנות
רושטי
500 גרם בטטה קלופה ומגורדת
1 תפ"א קלוף ומגורד
מלח ופלפל לבן
* מערבבים היטב את כל החומרים ומטגנים לביבות עד להזהבה.

קציפת חצילים
4 חצילים קלויים בגריל קלופים וקצוצים דק.
מלח ופלפל שחור גרוס
1 מיכל שמנת מתוקה מוקצף
* לקפל יחד את השמנת והחצילים.

פילה דניס
4 דגי דניס מפולטים ומנוקים מכל העצמות
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן זית
רוזמרין קצוץ
* מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את פילה הדג על הצד של העור.
* מתבלים במלח, פלפל ורוזמרין הופכים לצד השני ומוציאים על נייר סופג.

הרכבת המנה
מניחים את רושטי הבטטה על צלחת ההגשה, מעליו יוצרים עיגול (בעזרת רינג) של קציפת החצילים ומניחים מלמעלה את פילה הדניס (2 למנה).

ניתן לקשט בעלי תרד טריים מוקפצים במחבת.



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר