פילה דניס על מצע רושטי בטטה וקציפת חצילים

מתכון ל- 4 מנותרושטי500 גרם בטטה קלופה ומגורדת1 תפ"א קלוף ומגורדמלח ופלפל לבן* מערבבים היטב את כל החומרים ומטגנים לביבות עד להזהבה.קציפת חצילים4 חצילים קלויים בגריל קלופים וקצוצים דק.מלח ופלפל שחור גרוס 1 מיכל שמנת מתוקה מוקצף* לקפל יחד את השמנת והחצילים.פילה דניס4 דגי דניס מפולטים ומנוקים מכל העצמותמלח ופלפל שחור גרוסשמן זיתרוזמרין קצוץ* מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את פילה הדג על הצד של העור.* מתבלים במלח, פלפל ורוזמרין הופכים לצד השני ומוציאים על נייר סופג.הרכבת המנהמניחים את רושטי הבטטה על צלחת ההגשה, מעליו יוצרים עיגול (בעזרת רינג) של קציפת החצילים ומניחים מלמעלה את פילה הדניס (2 למנה).ניתן לקשט בעלי תרד טריים מוקפצים במחבת.

מתכון ל- 4 מנות
רושטי
500 גרם בטטה קלופה ומגורדת
1 תפ"א קלוף ומגורד
מלח ופלפל לבן
* מערבבים היטב את כל החומרים ומטגנים לביבות עד להזהבה.

קציפת חצילים
4 חצילים קלויים בגריל קלופים וקצוצים דק.
מלח ופלפל שחור גרוס
1 מיכל שמנת מתוקה מוקצף
* לקפל יחד את השמנת והחצילים.

פילה דניס
4 דגי דניס מפולטים ומנוקים מכל העצמות
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן זית
רוזמרין קצוץ
* מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את פילה הדג על הצד של העור.
* מתבלים במלח, פלפל ורוזמרין הופכים לצד השני ומוציאים על נייר סופג.

הרכבת המנה
מניחים את רושטי הבטטה על צלחת ההגשה, מעליו יוצרים עיגול (בעזרת רינג) של קציפת החצילים ומניחים מלמעלה את פילה הדניס (2 למנה).

ניתן לקשט בעלי תרד טריים מוקפצים במחבת.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר