פילה דניס על מצע רושטי בטטה וקציפת חצילים

 

מתכון ל- 4 מנות
רושטי
500 גרם בטטה קלופה ומגורדת
1 תפ"א קלוף ומגורד
מלח ופלפל לבן
* מערבבים היטב את כל החומרים ומטגנים לביבות עד להזהבה.

קציפת חצילים
4 חצילים קלויים בגריל קלופים וקצוצים דק.
מלח ופלפל שחור גרוס
1 מיכל שמנת מתוקה מוקצף
* לקפל יחד את השמנת והחצילים.

פילה דניס
4 דגי דניס מפולטים ומנוקים מכל העצמות
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן זית
רוזמרין קצוץ
* מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את פילה הדג על הצד של העור.
* מתבלים במלח, פלפל ורוזמרין הופכים לצד השני ומוציאים על נייר סופג.

הרכבת המנה
מניחים את רושטי הבטטה על צלחת ההגשה, מעליו יוצרים עיגול (בעזרת רינג) של קציפת החצילים ומניחים מלמעלה את פילה הדניס (2 למנה).

ניתן לקשט בעלי תרד טריים מוקפצים במחבת.








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה