קובלר חבושים בקרמל קוקוס

4 מנותמרכיבים לקובלר5 חבושים מקולפים וחתוכים לשמיניותכוס סוכר דמררהכף שטוחה של אבקת קינמון50 גרם חמאה או מחמאהבמחבת מניחים את המרכיבים הנ"ל ומקרמלים כ 5 דקות , מורידים מהאש מוסיפים קינמון. מצננים. מצרכים להכנת בצק פריך300 גרם קמח200 גרם חמאה או מחמאה חתוכה100 גרם סוכר50 גרם אגוזי פקאן סיני טחוןלמעבד מזון מכניסים את החומרים ל 20 שניות לקבלת פירורים, עוטפים בניילון נצמד.מצרכים לקרמל חלב קוקוס100 גרם סוכר חום20 גרם חמאה או מחמאהפחית חלב קוקוסמבשלים את הסוכר והחמאה עד לקבלת קרמל זהוב, מוסיפים חלב קוקוס ומבשלים עוד כחמש דקות. הרכבת המנהמסדרים את החבושים ב 4 בתניות אישיות (8 על 10) או בתבנית עגולה של 20 ס"מ. מכסים בבצק פירורים ואופים 6 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. מניחים קובלר אפוי בצלחת, יוצקים מהקרמל ומוסיפים אם רוצים כדור גלידת וניל או סורבה קוקוס.

4 מנות

מרכיבים לקובלר
5 חבושים מקולפים וחתוכים לשמיניות
כוס סוכר דמררה
כף שטוחה של אבקת קינמון
50 גרם חמאה או מחמאה
במחבת מניחים את המרכיבים הנ"ל ומקרמלים כ 5 דקות , מורידים מהאש מוסיפים קינמון. מצננים.

מצרכים להכנת בצק פריך
300 גרם קמח
200 גרם חמאה או מחמאה חתוכה
100 גרם סוכר
50 גרם אגוזי פקאן סיני טחון
למעבד מזון מכניסים את החומרים ל 20 שניות לקבלת פירורים, עוטפים בניילון נצמד.

מצרכים לקרמל חלב קוקוס
100 גרם סוכר חום
20 גרם חמאה או מחמאה
פחית חלב קוקוס
מבשלים את הסוכר והחמאה עד לקבלת קרמל זהוב, מוסיפים חלב קוקוס ומבשלים עוד כחמש דקות.

הרכבת המנה
מסדרים את החבושים ב 4 בתניות אישיות (8 על 10) או בתבנית עגולה של 20 ס"מ.

מכסים בבצק פירורים ואופים 6 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

מניחים קובלר אפוי בצלחת, יוצקים מהקרמל ומוסיפים אם רוצים כדור גלידת וניל או סורבה קוקוס.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר