בצלצלי שאלוט על האש

חומרים:20 בצלצלי שאלוט קלופיםנייר אלומיניוםלמרינדה:2 כפות סוכר חום4 כפות חומץ בלסמי6 כפות שמן זית3 כפות תרכיז רימונים2 שיני שום כתושותמלח, פלפל שחוראופן ההכנה:להשרות את הבצלצלים במרינדה 15-20 דקות. לשים את הבצלצלים והמרינדה במרכז יריעת אלומיניום עבה וגדולה. לקפל את היריעה ולסגור – כך שנוצרת "מעטפה" אטומה. לצלות על האש כ-15 דקות מכל צד, עד שהבצלים שחומים ורכים.לפרטים ומתכונים נוספים: www.tekoafarms.co.ilצילום איתיאל ציון

חומרים:
20 בצלצלי שאלוט קלופים
נייר אלומיניום

למרינדה:
2 כפות סוכר חום
4 כפות חומץ בלסמי
6 כפות שמן זית
3 כפות תרכיז רימונים
2 שיני שום כתושות
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:
להשרות את הבצלצלים במרינדה 15-20 דקות.
לשים את הבצלצלים והמרינדה במרכז יריעת אלומיניום עבה וגדולה.
לקפל את היריעה ולסגור – כך שנוצרת "מעטפה" אטומה.
לצלות על האש כ-15 דקות מכל צד, עד שהבצלים שחומים ורכים.


לפרטים ומתכונים נוספים: www.tekoafarms.co.il

צילום איתיאל ציון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר