חומרים:
20 בצלצלי שאלוט קלופים
נייר אלומיניום
למרינדה:
2 כפות סוכר חום
4 כפות חומץ בלסמי
6 כפות שמן זית
3 כפות תרכיז רימונים
2 שיני שום כתושות
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
להשרות את הבצלצלים במרינדה 15-20 דקות.
לשים את הבצלצלים והמרינדה במרכז יריעת אלומיניום עבה וגדולה.
לקפל את היריעה ולסגור – כך שנוצרת "מעטפה" אטומה.
לצלות על האש כ-15 דקות מכל צד, עד שהבצלים שחומים ורכים.
לפרטים ומתכונים נוספים: www.tekoafarms.co.il
צילום איתיאל ציון