מצרכים
1 טורטייה
1.5 קופסאות טונה במים או 1 קופסת טונה בשמן מסוננת היטב
2 פרוסות עגבנייה
2 פרוסות בצל אדום
2 עלי חסה שטופים ומיובשים
1 כפית מיונז
1 כפית ממרח לימון כבוש
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
מסננים היטב את הטונה מהמים.
במחבת לא נדבקת מחממים את הטורטייה משני הצדדים ומעבירים למשטח העבודה.
הכנת המנה
מורחים על הטורטייה את המיונז וממרח הלימון הכבוש.
מעליה מניחים את פרוסות העגבנייה, הבצל והחסה.
מעליהם מניחים את הטונה.
מגלגלים את הטורטייה או מקפלים לקונוס.
מעבירים לצלחת הגשה.
נועצים קיסם כדי שימנע מהטורטייה להתפרק.
לאתר חלי ממן – רשת תמיכה לאורח חיים