טירמיסו שוקולד וקפה

מכסים את תחתית הכוס בדיסקית עוגת ספוג אחת. לאחר מכן בקרם השוקולד, ולבסוף בקרם המסקרפונה. חוזרים על הפעולה עם השכבות עד שממלאים את הכוס
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון מתאים לימי החורף הקרים והגשומים כששמחים להתכרבל יחד עם מעט מתוק בשמיכה מול הטלוויזיה – טירמיסו שוקולד וקפה

רכיבים

לקרם מסקרפונה

4 ביצים

100 גרם סוכר

450 גרם גבינת מסקרפונה

150 גרם אבקת קקאו

 לשכבת עוגת הספוג

בסיס עוגה טורט

1 כוס אספרסו ארוך

לקישוט

אצבעות חתול

סוכריות שוקולד או גרידת שוקולד מריר

אופן ההכנה

להכנת קרם המסקרפונה

מקציפים את החלמונים והסוכר במיקסר ידני עד קבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

בקערה נפרדת: מקציפים את החלבונים עד קבלת קצף נוקשה.

מקפלים תערובת אחת לתוך השנייה.

מפרידים אותן לשתי קערות שונות.

מנפים את אבקת הקקאו ומוסיפים אותה לאחת הקערות.

יוצקים את שתי התערובות לשקיות זילוף נפרדות ומניחים במקרר.

לשכבת עוגת הספוג

חותכים עם כוס את עוגת הספוג לקבלת דיסקיות עגולות.

מכינים אספרסו ארוך, מצננים.

משרים מעט את דסקיות עוגת הספוג בקפה.

מכסים את תחתית הכוס בדיסקית עוגת ספוג אחת.

לאחר מכן בקרם השוקולד, ולבסוף בקרם המסקרפונה.

חוזרים על הפעולה עם השכבות עד שממלאים את הכוס.

לקישוט

 מקשטים בחצי עוגיית אצבע חתול וגרידת שוקולד מריר.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר