מצרכים:
6 יחידות תפו"א בינוני מבושל כפירה
1 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1 בצל גדול קצוץ
2 חבילות בצל ירוק קצוץ
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כף אבקת מרק פיטריות
2 ביצים
חצי כף כורכום
3 כפות קמח
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
לקלף ולחתוך את תפו"א לבשל בסיר עם מים חמים עד לריכוך.
לסנן ולמעוך לפירה.
בקערת ערבוב להניח את הפירה להוסיף את יתרת המצרכים.
לערבב היטב.
במחבת עם שמן לטגן את הלביבות עד להזהבה משני הצדדים.