לחם שום

מורחים כל חצי ג'בטה ברבע מכמות התערובת. מניחים בתבנית ואופים 10 דקות עד שמזהיב יפה. צילום נמרוד סונדרס
מתכון של אורלי פלאי ברנשטיין ל'מלח הארץ' בו לוקחים לחם מאתמול ומפיחים בו חיים חדשים. מברישים בשמן זית מתובל ב'מלח+שום' ואורגנו טרי ומכניסים לתנור להזהבה

חומרים ל-4 מנות

2 ג׳בטות או באגט

¼ כוס שמן זית

½ כפית 'מלח+שום'

1 כף אורגנו טרי קצוץ (או כפית יבש)

3 כפות גבינת פרמזן איטלקית מגוררת (לא חובה)

אופן ההכנה

מערבבים את השמן עם 'מלח+שום', אורגנו, ואפשר גם פרמזן.

חוצים את הג׳בטות.

מורחים כל חצי ברבע מכמות התערובת.

מניחים בתבנית ואופים 10 דקות עד שמזהיב יפה.

מוציאים וחותכים לאצבעות.

מגישים מיד עם סלסה של עגבניות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר