סחלב חם בניחוח שקדים

מסירים מהאש ויוצקים לכוסות או קעריות הגשה. מוסיפים את התוספות שאוהבים ומגישים
החורף מגיע וזה הזמן לסחלב חם מתוק וטעים. מותג אלפרו שמייצר משקאות מהצומח מציע מתכון לסחלב על בסיס משקה שקדים שמתאים כקינוח פרווה למי שרגישים ללקטוז ולא רק להם

מצרכים ל-2 מנות 

כוס וחצי משקה שקדים כמו של אלפרו

3 כפות קורנפלור

טיפה מי ורדים

 תוספות לבחירה

אגוזי מלך טחונים, שקדים טחונים, בוטנים קצוצים, שבבי קוקוס, שוקולד מריר מגורד, אבקת קינמון

אופן ההכנה

מוזגים לסיר קטן את משקה השקדים ומוסיפים את הקורנפלור ומי הוורדים.

מבשלים בעדינות על אש נמוכה, ומערבבים היטב כדי שלא ייווצרו גושים.

ממשיכים לערבב עד שהנוזל שבסיר מסמיך.

אם הנוזל סמיך מדי אפשר להוסיף עוד משקה שקדים או מים עד קבלת הסמיכות הרצויה.

הגשה

מסירים מהאש ויוצקים לכוסות או קעריות הגשה.

מוסיפים את התוספות שאוהבים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר