פילה מלרוזה נגרה עם ירקות ירוקים מאודים

חומרים2 פילה באס צ'יליאני8 פרחי ברוקולי8 אספרגוס16 יח' שעועית ירוקה1 ארטישוק מבושל חצוי לרבעים8 שיני שום10 כפות שמן זיתחצי כוס יין לבןשני לימונים סחוטיםמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנהלאדות את הירקות הירוקים למשך 3 דקות. לבשל את פילה הבאס על אש גבוהה במשך 5 ד', לחמם שמן זית במחבת, לטגן את שיני השום, להוסיף את הירקות הירוקים ואת פילה הדג, להוסיף את היין הלבן ואת מיץ הלימונים.לבשל במשך 5 ד' נוספות ולהגיש מיד.

חומרים
2 פילה באס צ'יליאני
8 פרחי ברוקולי
8 אספרגוס
16 יח' שעועית ירוקה
1 ארטישוק מבושל חצוי לרבעים
8 שיני שום
10 כפות שמן זית
חצי כוס יין לבן
שני לימונים סחוטים
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
לאדות את הירקות הירוקים למשך 3 דקות. לבשל את פילה הבאס על אש גבוהה במשך 5 ד', לחמם שמן זית במחבת, לטגן את שיני השום, להוסיף את הירקות הירוקים ואת פילה הדג, להוסיף את היין הלבן ואת מיץ הלימונים.לבשל במשך 5 ד' נוספות ולהגיש מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר