קדרה של קורקבנים ושורש סלרי

מצרכים1.5 ק"ג קורקבנים מנופים ושטופים1 ק"ג שומן אווז חתוך לקוביות300 ג' גרגרי פלפל שחור שלם6 יח' שורש סלרי בינוני קלוף1 כפית מלח2 כפות סוכר2 כפות קימל שחור2 כפות כוסברה יבשה גרגרים שלמים2 כפות גרידת לימון אופן ההכנהלקחת מעט שומן אווז, להמיס במחבת חם ולסגור את הקורקבנים במשך דקה מכל צד לקבלת צבע שחום.להוסיף לסיר כבד או קדירת חרס את הכל המצרכים למעט המלח וגרידת הלימון. לבשל על אש נמוכה במשך שעתיים. לתבל במלח.להגשה: לכל סועד 5 קורקבנים ושורש סלרי שלם עם מעט נוזלים. לקשט עם גרידת לימון.

מצרכים
1.5 ק"ג קורקבנים מנופים ושטופים
1 ק"ג שומן אווז חתוך לקוביות
300 ג' גרגרי פלפל שחור שלם
6 יח' שורש סלרי בינוני קלוף
1 כפית מלח
2 כפות סוכר
2 כפות קימל שחור
2 כפות כוסברה יבשה גרגרים שלמים
2 כפות גרידת לימון


אופן ההכנה
לקחת מעט שומן אווז, להמיס במחבת חם ולסגור את הקורקבנים במשך דקה מכל צד לקבלת צבע שחום.

להוסיף לסיר כבד או קדירת חרס את הכל המצרכים למעט המלח וגרידת הלימון. לבשל על אש נמוכה במשך שעתיים. לתבל במלח.

להגשה: לכל סועד 5 קורקבנים ושורש סלרי שלם עם מעט נוזלים. לקשט עם גרידת לימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר