חדש ממותג "מאסטר שף": סויה מסורתית עם 40% פולי סויה מיפן

פולי הסויה המשמשים לייצור הסויה המסורתית  מגיעים מהאי הוקאידו  שביפן, וגדלים שם בחוות גידול משפחתיות הממוקמים ברחבי האי

 במאסטר שף גאים בערכי נתרן נמוכים בהשוואה למוצרים אחרים בשוק
 במאסטר שף גאים בערכי נתרן נמוכים בהשוואה למוצרים אחרים בשוק

המותג הקולינארי מאסטר שף ממשיך להתרחב, ועתה הוא מציע רוטב סויה המיוצר לפי מיטב המסורת היפנית. המוצר החדש מכיל 40% פולי סויה מיפן – לדברי החברה ריכוז הפולים הגבוה ביותר בשוק. פולי הסויה המשמשים לייצור הסויה המסורתית  מגיעים מהאי הוקאידו  שביפן, וגדלים שם בחוות גידול משפחתיות הממוקמים ברחבי האי.

מגדלי הסויה באי משמרים מסורת ארוכת שנים בעת גידול הפולים, מה ששומר על טעם ואיכות גבוהים. הסויה עוברת תהליך תסיסה טבעי, ולאחר מכן מיושנת בחבית עץ. ריכוז גבוה זה של פולי סויה ותהליך ההתססה המסורתי יוצרים רוטב בעל גוון עמוק ועשיר בהתאם למיטב המסורת היפנית. במאסטר שף גאים בערכי נתרן נמוכים בהשוואה למוצרים אחרים בשוק. כמו כן, לסויה המסורתית יש גם גרסה מופחתת נתרן.

המחיר 15.90 ₪. להשיג בחנויות מובחרות וברשתות שיווק. מתכונים וטיפים תמצאו בעמוד הפייסבוק של מאסטר שף






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה