Bigsea כי הים הוא גדול

ה- Bigsea מציע מבחר גדול של דגים ופירות ים אבל לא רק, כי אם גם בשרים, פסטות ואפילו מנת ילדים. תפריט הדגים ב – BigSea נע בין 69 ל – 89 שקל וכולל מגוון רחב של דגים, טאפאסים חמים וקרים ולחם הבית

יום חמישי. עוד ערב חם ולח באמצע אוגוסט. בן זוגי ואני החלטנו לפנק את עצמנו בארוחת דגים טובה. המליצו לנו על ה- Bigsea הממוקמת בטיילת בראשון לציון ואנחנו החלטנו לנסות.

כבר בדרכנו מהחנייה היינו מרוצים – הטיילת של ראשון היא בהחלט מקום מפלט ללילות החמים של הקיץ. למרות הלחות בשל הקרבה לים, מדובר במקום בילויים נחמד, עם מגוון מסעדות ובתי קפה וטיילת המשתרעת לחוף ראשון, המאפשרת לאחר מכן להוריד את הארוחה הטובה…

מסעדת Bigsea ממוקמת בתוך קומפלקס בילוי הכולל ארבעה מקומות: קפה מצדה (ששני סניפיו הראשונים ממוקמים בהרצליה ובתל-אביב), ה- Beach Bar שפועל בעיקר בערבים, ה- Bigsea וגלידריה. ארבעת המקומות בבעלות איציק אנקונינה, גורן טסה, רמי לוינסון, אלישע פדריקו וניר ביטון.

ה- Bigsea מציע מבחר גדול של דגים ופירות ים אבל לא רק, כי אם גם בשרים, פסטות ואפילו מנת ילדים. תפריט הדגים ב – BigSea נע בין 69 ל – 89 שקל וכולל מגוון רחב של דגים, טאפאסים חמים וקרים ולחם הבית.

מה אנחנו כבר מחפשים במסעדה טובה? שיהיה נעים לשבת בה, שהשרות יהיה טוב וכמובן – שהאוכל יהיה טעים. אני שמחה להודות שמסעדת Bigsea ענתה לנו על כל הקריטריונים.

המסעדה, שעוצבה על ידי גדי הלפרין (קיוטו הרצליה,ארקפה ועוד) משרה אווירה טובה בזכות העיצוב הנעים והמרווח. ניתן להשקיף אל החוף דרך חלון זכוכית גדול ועגול. בעוד אתם סועדים וצופים אל הים, ברקע נשמעים צלילי מוזיקה נעימה, המלווים את הארוחה הטובה. השרות שקיבלנו היה מצוין והאוכל? על זה אפרט בהמשך…

בן זוגי ואני חובבים מאד דגים וביקרנו בהרבה מסעדות ולכן חשבנו: מה כבר אפשר לחדש? אז זהו – שאפשר. התפריט של Bigsea כולל מגוון מנות דגים מיוחדות.

הארוחה (כמו בכל מסעדת דגים) נפתחה בטאפסים מגוונים ועשירים – סלט חצילים, טחינה, סלט כרוב, סלט פלפלים, כרובית מטוגנת, סלט עגבניות, איקרה ועוד. כל זאת בליווי לחם הבית ובנדיבות רבה.

למנה עיקרית בחרתי בהמלצתה של המלצרית, משהו קצת שונה ומאד מיוחד – דג בס שלם עשוי בתנור בחלב קוקוס, קארי וג'ינג'ר על מצע פירה תפו"א. זו אכן היתה בחירה מצוינת. הדג היה מתובל ועסיסי במיוחד והשתלב נהדר בטעם העדין של חלב הקוקוס. בן זוגי בחר במנה קצת יותר בנאלית – דניס שלם עשוי חצי בתנור וחצי מטוגן, גם כן על מצע של פירה תפו"א. גם מנה זו היתה נהדרת וטעימה מאד, עשויה בצורה קריספית ועסיסית.

מקום לקינוח כבר לא נותר לנו, אך מאחר שהמלצרית אמרה לנו שאנחנו לא יכולים לוותר על סופלה השוקולד החלטנו לנסות. לא התחרטנו.

אז אם חשקה נפשכם בארוחת דגים טובה, בסביבה נעימה ובמחירים סבירים אל תהססו לבקר במסעדת Bigsea. בהחלט מומלץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר