מס' מנות: 2
נקודות למנה : 4
סה"כ נקודות למתכון : ½ 7
כמות סידן: 380 מ"ג למנה
סה"כ סידן: 758 מ"ג
חומרים:
1 חציל
1 כף שמן זית
1כף חומץ בלסמי
2 כפות ממרח עגבניות מיובשות
60 גרם גבינה בולגרית 5% שומן (אפשר גם גבינה צפתית)
60 גרם פתיתי עמק לייט
הכנה:
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
מורחים על החצילים את ממרח העגבניות המיובשות.
מעל הממרח שמים את הגבינה ומגלגלים לגלילות.
מעל הגלילות מפזרים פתיתי עמק, ואופים עד שהחצילים מזהיבים.