בכנס השפים השנתי של ISS Catering Services, שהתקיים בשיתוף תנובה שף,
החטיבה המתמחה של קונצרן תנובה בשוק המזון המקצועי, הושק קונספט ISS STREET TASTE.
הקונספט פותח ביוזמתן המשותפת של חברת חלומות, חברת הבת של ISS Catering Services לחדשנות, אירועים והפקות, ותנובה שף.
מטרתו להחדיר את טרנד "אוכל הרחוב" לחדר האוכל המקצועי, ובכך להעניק כלים חדשניים לשפים ומנהלי המסעדות של ISS Catering Services, ולהמשיך ולחדש לסועדים בארוחות צהריים מגוונות במקומות העבודה.
הקונספט החדש כולל שמונה עמדות שף המציעות חווית סועד שלמה המעבירה את חווית מסעדות הרחוב. הארוחות כוללות מנות שווארמה מעוף, חריימה דגים, טאקו שף, תפושף (תפו"א אפוי ועליו כל תוספות הבשר), וצ'יקן באגט.
השקת הקונספט החדש כוללת גם ירידה לפרטים המעניקים תשומת לב לכלי ההגשה
הרלוונטיים למנה, על מנת ליצור את חווית הסועד השלמה והקרובה ביותר לארוחות המוגשות במסעדת רחוב, ולא מסתכמת רק בחוויית המגש המוכרת מחדרי האוכל.
אבינועם בן מוחה, מנהל תנובה שף, אומר: "הקונספט נולד מתוך כוונה להמשיך לחדש ולגוון את הערכים המוספים אותם אנו יוצרים ומעניקים ללקוחותינו וללקוח הסופי שלהם. מטרתנו לאפשר ללקוחותינו להעניק גיוון בארוחות הצהריים במקומות העבודה".
רן קצמן, מנכ"ל ISS Catering Services , אומר: " אנו שמחים ומברכים על שיתוף הפעולה עם תנובה שף ונהנים, להמשיך לרגש ולחדש לסועדים את ארוחות הצהריים במקומות העבודה מדי יום בעזרת פתרונות יצירתיים של שתי החברות".
בתמונה העליונה: מנהל תנובה שף, אבינועם בן מוחה, ומנכ"ל Iss Catering Services , רן קצמן
בתמונה התחתונה: השפים של תנובה שף וחברת Iss Catering Services
צילום: פיסקל הפקה וצילום, נטלי גלילי

תגובות
0