מצרכים
1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות[
3 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות
3 גזרים קלופים ופרוסים דק
7 שיני שום קלופות
2 כפיות גינגר טרי
מלח ופלפל
2 ליטר מים או ציר ירקות
רבע כוס שמן זית
אופן ההכנה
1. לאדות בסיר על אש בינונית את הבטטות עם הגזר.
2. להוסיף את הבצל והשום.
3. להוסיף את המים ולתבל במלח ופלפל.
4. להוסיף את הגינגר ולבשל כ40 דקות על אש בינונית.
5. לטחון במעבד מזון את המרק עד לקבלת תערובת חלקה.
6. להגיש עם מעט כוסברה מעל