בסל שלנו השבוע: מאפינס עם חצילים – מוצלח, נשנושי קבנוס – נוח, אורז אושפלאו – טעון שיפור, ניוקי תפוחי אדמה – אל תקפיאו, מעדני חלב עם תוספות – מהנים, חטיפי מיני חלווה אישיים – לשוחרי מנות קטנות.
מאפינס עם חצילים של טבעול
סדרת המאפינס ירקות של החברה מתרחבת עם מוצר חדש. למי שלא מכיר, זהו פיתוח חדשני ומוצלח מאוד המשלב בין מאפינס, המוכרים יותר מעולם המתוקים, לבין ירקות שונים. המוצר החדש ממשיך את אותו הקו, ולאחר חימום בתנור או במיקרוגל מקבלים מאפה רך וטעים, עם טעם עדין אך ברור של החצילים המבוקשים (מכיל גלוטן).
בשורה התחתונה: זו ממשיכה להיות אחת ההשקות המוצלחות בתחום המזון המוכן.
24.9-26.9 ₪ ל-12 יחידות. כשרות רבנות נהריה. להשיג בנקודות המכירה.
צילום יוסי סליס
נשנושי קבנוס של מעדני יחיעם
החברה לקחה את הנקניק המוכר וקיצצה אותו היטב. התוצאה היא שקית לא גדולה המכילה יחידות קטנות של קבנוס, המיועדות לנשנוש במהלך היום. הקבנוס הללו מגיעים עם אותו המרקם הקשה מעט והטעם הייחודי והמעט שמנוני, זה שאצלנו בבית אוהבים לשלב בחביתה. בגרסה החדשה מדובר במוצר שקל לקחת אותו איתנו לכל מקום, בעיקר משום שאינו דורש קירור.
בשורה התחתונה: הנקניק יכול סוף סוף ללכת איתנו.
13.9 ₪ ל-125 גרם. כשר בהשגחת הרבנות הראשית. להשיג ברשתות השיווק הגדולות ובחנויות מובחרות.
אורז אושפלאו של שף הדרך
המותג מתמחה במנות אוכל חמות המיועדות לחימום בתנאי שטח, הודות לפתרון טכנולוגי ייחודי. כעת מתרחב סל המוצרים עם מנה נוספת, המבטיחה לשלב אורז, נתחי בשר וירקות, והכל בסגנון בוכרי.
השתמשנו במוצר בתנאים ביתיים לפי ההנחיות, ולצערנו, גם לאחר שחיכינו את הזמן המבוקש, המנה יצאה מעט קרה. הבעיה היא שמגלים זאת לאחר שהאריזה נפתחת, וכך קשה מאוד לחמם אותה לזמן נוסף.
בבית עזר לנו המיקרוגל, בשטח אין פריבילגיה כזו. בנוסף, קיומם של ירקות כמעט ולא נצפה במנה, פער חריף מדי לעומת האריזה, אך הבשר היה בסדר למרבה ההפתעה.
בשורה התחתונה: הרעיון עצמו מצוין, אך הביצוע דורש שיפור.
35 שקלים. הכשר בד"צ בית יוסף. להשיג ב-So Good ובחנויות נבחרות.
צילום חגית גורן
ניוקי תפוחי אדמה של שטראוס
החברה השיקה מוצר חדש בתחום הפסטה הטרייה – ניוקי המשלב בין קמח תפוחי אדמה לבין קמח חיטה. זה נמכר מצונן ולא קפוא, ורצוי להכין אותו מיידית.
אנחנו בחרנו בדרך הקשה – הקפאנו, והכנו אותו לאחר זמן מה. במצב הזה הניוקי התקשו להפרד זה מזה, וכדי שכל היחידות יתבשלו, נדרשנו לחכות זמן ארוך כל כך, שקיבלנו סוג של פירה ניוקי. טעים אמנם, אך לא ממש דומה למה שהתכוון המשורר האיטלקי (מכיל גלוטן).
בשורה התחתונה: אל תקפיאו אותו.
19-23 שקלים ל-400 גרם. כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובכשרות מהדרין של שארית ישראל. להשיג ברשתות השיווק ובמסעדות.
JOY של מחלבת שטראוס 
החברה יצאה במהלך של ביטול חלק ממעדני החלב שלה והשקתם מחדש תחת המותג המשמח. ההשקה הראשונית כוללת סדרת מעדנים עם תוספות פרי, מעדנים עם תוספות פצפוצי שוקולד, ומעדנים בתוספת קוקוס.
מתוך המבחר ניסינו את המוצרים החדשים – מעדן עם תוספת של שבבי קוקוס, ומעדן עם תוספת של שבבי שוקולד – שהתגלו כמוצלחים מאוד הודות לתוספות המכובדות שהשפיעו על הטעם אך בעיקר על המרקם. המעדן הבסיסי, יש לציין, דומה עד מאוד לאלו שהיו לחברה עד כה.
בשורה התחתונה: אנחנו מתקשים להבין את הצורך האמיתי בהחלפת מותגים, אך נהנינו מהמוצרים.
4-4.5 שקלים ליחידה. להשיג בנקודות המכירה.
צילום שלומי ארביב
חטיפי מיני חלווה אישיים של אחוה
החברה השיקה מארז של חטיפי חלווה אישיים, הכוללת שלושה טעמי חלווה שונים. בכל מארז תמצאו חטיפי חלווה בטעמי וניל, פולי קקאו ופיסטוק, לכולם מרקם פריך, שקל לאכול אותו. כמות התוספות אינה גדולה, אך מספיקה כדי להרגיש את ההבדל בטעם ובמרקם. החלוקה ליחידות תעזור למי ששומר על הגזרה, אם רק תדעו לעצור את עצמכם.
בשורה התחתונה: אם אתם חייבים את החלווה שלכם מחולקת מראש.
11-13 שקלים ל-220 גרם. כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים. להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.

תגובות
0