סקר על הרגלי צריכת גלידות בישראל בתקופת החורף ובכלל, אותו קיימה רשת גלידריות הגורמה האיטלקית ברוויסימו, מגלה כי 47% מכלל הנשאלים טענו כי למזג האוויר אין כל השפעה על צריכת הגלידות שלהם. בכך עולה אחוז הצורכים גלידות בחורף לעומת שנת חורף 2001-2000 לפני עשור בכ-28%.
עם זאת הטעמים המועדפים על הישראלים בחורף הם טעמי השמנת – 61%, לעומת טעמי הסורבה 10%. בכך משלימה צריכת הסורבה בחורף ירידה חדה של כ-250% לעומת הקיץ.

את הסקר ביצעה רשת ברוויסימו בקרב 650 מלקוחותיה בגילאי 18-65, וממנו עולה כי 
הצרכן הישראלי מעדיף, בדומה למצב באירופה וארה"ב, את הווניל כטעם מועדף ראשון (35%), אחריו וקולד (24%), ושלישי בדירוג הוא התות (17%).
25% מהנשאלים מתפצלים באהבתם לטעמים שונים, ומסתבר כי 36% מצרכני גלידות בטעם קפה אינם שותים קפה.

66% מהמשתתפים בסקר הודו כי הם אוכלים גלידה תוך כדי צפיה בטלוויזיה, וככל שהנשאל היה צעיר יותר, כך הסיכוי שיעשה זאת גבוה יותר (76% מכלל הנשאלים בגילאי 18-34) לעומת 53% מהנשאלים בגילאי 60-65.

הסקר חשף הבדל משמעותי באופן צריכת הגלידות אצל נשים לעומת גברים. בעוד יותר גברים מנשים יזמינו מנת קינוח גלידה במסעדה, הרי הנשים יהפכו זאת לאירוע חברתי ויביאו גלידה הביתה לחלוק אותה עם מישהו נוסף.

סניפי רשת ברוויסימו:
תל אביב – רח' הארבעה 4, ראשון לציון – רוטשילד פינת השקד, רמת גן – מרום נווה, הוד השרון – סוקולוב 10 ככר מגדיאל , תל מונד – רח' הדקל 58, כפר סבא – קניון ערים, חדרה – פיסטוק – הרברט סמואל 47. לרשת כשרות של רבנות פתח תקווה.