Salara Stout זכתה בתחרות ה- Best In Show

הבירות בתחרות חולקו לשבע קטגוריות: בירות אייל בהירות, בירות אייל כהות, בירות לאגר בהירות, בירות לאגר כהות, בירות חיטה, בירות בלגיות, ובירות מיוחדות

בפסטיבל הבירה ה-9 שהופק ע"י חברת ביר מאסטר והתקיים בחודש אוקטובר ב"בית היין" בקיבוץ במעברות, התקיימה בפעם השניה בישראל תחרות בירות מקצועית, בה התחרו זו לצד זו בירות בוטיק ובירות מסחריות ישראליות ומיובאות.

50 מתוך 70 הבירות שהוצגו בפסטיבל הוגשו לתחרות, מתוכן נבחרה הבירה האיכותית ביותר המוצגת בפסטיבל ומכאן שמה: Best In Show.
את הבירות שפטו יצרני בירה החברים במועדון יצרני בירות הבוטיק של ישראל (ICBC), וכן מבקרי מזון ומשקאות, מסעדנים, ואנשים נוספים מתעשיית הבירה.

הבירות בתחרות חולקו לשבע קטגוריות: בירות אייל בהירות, בירות אייל כהות, בירות לאגר בהירות, בירות לאגר כהות, בירות חיטה, בירות בלגיות, ובירות מיוחדות.
הבירה הזוכה בכל קטגוריה עלתה לשלב הגמר, אשר בו נבחרה בשקלול תוצאות השיפוט בשני המקצים – הבירה Salara Stout של מבשלת הבוטיק הישראלית Salara (סלארה) כבירה האיכותית בפסטיבל: ה-Best In Show .
למקום השני הגיעה הבירה "ימיי טריפל", בירת בלגית בסגנון טריפל המיובאת ע"י חברת נורמן פרמיום.

מקום ראשון בקטגוריית בירות אייל בהירות:
פולר'ז ESB – בירה לונדונית בסגנון אנגלי קלאסי. נחשבת לבירה הראשונה בסגנון זה. זו השנה השניה ברציפות שבירה זו זוכה בקטגוריה בה התמודדה.
מקום ראשון בקטגוריית בירות אייל כהות ו- Best In Show:
Salara Stout של מבשלת הבוטיק הישראלית Salara (סלארה).
בירה כהה מאוד בסגנון סטאוט אירי, עם ארומה קלויה וטעם מלא ועשיר.
מקום ראשון בקטגוריית בירות לאגר בהירות:
פאולאנר אוקטוברפסט – בירה עונתית מבית היוצר של המבשלה הבווארית פאולאנר במינכן, המיוצרת לכבוד פסטיבל אוקטוברפסט המסורתי.
מקום ראשון בקטגוריית בירות לאגר כהות:
בישוף דופלבוק – בירה כהה וחזקה ממבשלה משפחתית בגרמניה.
מקום ראשון בקטגוריית בירות חיטה:
ישראייל German Wit – בירת בוטיק ישראלית מבית היוצר של“The Beer &Winemaker", חנות לציוד וחומרי גלם להכנת בירה ויין הממוקמת במבשרת ציון.
מקום ראשון בקטגוריית בירות בלגיות:
שימיי טריפל. – בירת מנזרים טראפיסטית בסגנון טריפל, המיוצרת במנזר הטראפיסטי שימיי.
מקום ראשון בקטגוריית בירות מיוחדות:
לינדמנס תפוח – בירה קלילה בסגנון למביק פירות, המשלבת טעמים חמצמצים ומתוקים כתוצאה מהוספת פירות טבעיים (תפוחים) בזמן תסיסת הבירה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר