תבנית מלבנית פיירקס
חומרים לכ- 30 ריבועים (כמובן תלוי בגודל):
2.5 כוסות פרורי ביסקויט (שווה לחבילה וחצי של פתי בר)
200 גרם חמאה
100 גרם קוקוס
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
2 שפורפרות חלב משומר
אופן ההכנה:
להמיס את החמאה על אש קטנה.
לשפוך פנימה את פירורי הביסקויט ולערבב.
לשפוך את התערובת לתבנית אפייה ולשטח.
לפי הסדר הבא מפזרים מלמעלה: 100 גרם קוקוס, 200 גרם שבבי שוקולד מריר ו- 100 גרם אגוזי מלך קצוצים.
לשפוך על הכל 2 שפורפרות של חלב משומר.
לאפות בחום 175 מעלות עד שמזהיב- כ- 25-30 דקות.
לקרר כחצי שעה ולחתוך לריבועים.