יוגורט עם תמר ותפוחים בקרמל

התמר הוא חטיף אנרגיה ו"ממתק טבעי" מצויןף שנתברך בסגולות בריאותיות בצד טעמו. התמר מכיל ריכוז גבוה של נוגדני חימצון, סיבים תזונתיים, ויטמינים וברזל, וכל זאת ב"עסקת חבילה" מרעננת, לצד טעמו המתוק כדבש. חומרים ל-4 מנות:1/2 ליטר יוגורט200 גרם תמרים1 תפוח גרני סמית30 גרם חמאה2 כפות סוכר חוםאופן ההכנה: מגלענים את התמרים וחותכים לקוביות קטנות.חותכים את התפוחים לרבעים, מרחיקים את הליבה והגרעינים ופורסים לפרוסות דקיקות. מחממים את החמאה והסוכר במחבת, מוסיפים את פרוסות התפוחים ומטגנים מספר דקות, עד שהפרוסות זהובות.מוסיפים את התמרים ומטגנים מעט, מסירים מהאש. מרפדים גביעים מפנקים בכף גדושה מתערובת התפוחים והתמרים, עם מעט מהנוזל. ממלאים את הגביע ביוגורט עד 3/4 הגובה ומכסים בכף גדושה מתערובת התפוחים והתמרים שנותרה.

התמר הוא חטיף אנרגיה ו"ממתק טבעי" מצויןף שנתברך בסגולות בריאותיות בצד טעמו. התמר מכיל ריכוז גבוה של נוגדני חימצון, סיבים תזונתיים, ויטמינים וברזל, וכל זאת ב"עסקת חבילה" מרעננת, לצד טעמו המתוק כדבש.

חומרים ל-4 מנות:
1/2 ליטר יוגורט
200 גרם תמרים
1 תפוח גרני סמית
30 גרם חמאה
2 כפות סוכר חום

אופן ההכנה:
מגלענים את התמרים וחותכים לקוביות קטנות.
חותכים את התפוחים לרבעים, מרחיקים את הליבה והגרעינים ופורסים לפרוסות דקיקות. מחממים את החמאה והסוכר במחבת, מוסיפים את פרוסות התפוחים ומטגנים מספר דקות, עד שהפרוסות זהובות.
מוסיפים את התמרים ומטגנים מעט, מסירים מהאש.
מרפדים גביעים מפנקים בכף גדושה מתערובת התפוחים והתמרים, עם מעט מהנוזל. ממלאים את הגביע ביוגורט עד 3/4 הגובה ומכסים בכף גדושה מתערובת התפוחים והתמרים שנותרה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר