BLUE מרטיני

מרכיבים:75 מ"ל ואן גוך BLUE15 מ"ל ורמוט יבשאופן ההכנה:שטיפת הקרח בורמוט בשייקר.מזיגת הורמוט לכוס המקוררת.ערבוב הורמוט בכוס ושפיכתו.קירור הוודקה בערבוב עם הקרח בשייקר.סינון כפול לכוס.קישוט:3 זיתים שטופים על קיסםצילום: תמר מצפי

מרכיבים:
75 מ"ל ואן גוך BLUE
15 מ"ל ורמוט יבש

אופן ההכנה:
שטיפת הקרח בורמוט בשייקר.
מזיגת הורמוט לכוס המקוררת.
ערבוב הורמוט בכוס ושפיכתו.
קירור הוודקה בערבוב עם הקרח בשייקר.
סינון כפול לכוס.

קישוט:
3 זיתים שטופים על קיסם

צילום: תמר מצפי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר