מרכיבים:
75 מ"ל ואן גוך BLUE
15 מ"ל ורמוט יבש
אופן ההכנה:
שטיפת הקרח בורמוט בשייקר.
מזיגת הורמוט לכוס המקוררת.
ערבוב הורמוט בכוס ושפיכתו.
קירור הוודקה בערבוב עם הקרח בשייקר.
סינון כפול לכוס.
קישוט:
3 זיתים שטופים על קיסם
צילום: תמר מצפי
מרכיבים:
75 מ"ל ואן גוך BLUE
15 מ"ל ורמוט יבש
אופן ההכנה:
שטיפת הקרח בורמוט בשייקר.
מזיגת הורמוט לכוס המקוררת.
ערבוב הורמוט בכוס ושפיכתו.
קירור הוודקה בערבוב עם הקרח בשייקר.
סינון כפול לכוס.
קישוט:
3 זיתים שטופים על קיסם
צילום: תמר מצפי