ביעור חמץ בבירדי: יריד הבירה הגדול

ביום שישי 11 באפריל, החל מהשעה 11:00 עד 15:00, יימזגו בירות בוטיק כחול-לבן ויוגש אוכל שמבושל בבירה בדוכני אוכל ובירה

לפני הפסח יקיימו בבירדי, מרכז הקונספט לבירה, יריד שכולו "ביעור חמץ"- אוכל טוב ובירות במסורת יום שישי של בירה.
ביום שישי 11 באפריל, החל מהשעה 11:00 עד 15:00, יימזגו בירות בוטיק כחול-לבן ויוגש אוכל שמבושל בבירה בדוכני אוכל ובירה: תאנים ממולאות ברוטב בירה דובדבנים (10 ₪), תבשיל צ'ילי בבירה (20 ₪), צלי בקר בבירה (20 ₪), ועוגת שוקולד עם בירה (10 ₪).
כמו כן יימכרו במקום לחם בירה (14 ₪), רוטב בירה דובדבנים לגלידה, ורוטב ויניגרט בירה לסלט (20 ₪ לבקבוק).

בירה סטארוברנו תימזג חופשי (39 ₪ לאורח). כמו כן ניתן יהיה לרכוש בקבוקים ממבחר מבשלות מקומיות: נינקסי, מלכה, דנסינג קאמל, מנפרד, מבשלת כפר סבא, הנגב ועוד (14 ₪ לבקבוק).

מרכז הבירה "בירדי" פועל מזה כשלוש שנים לקידום תרבות הבירה בישראל.
הבעלים, איש הבירה גדי דבירי, מציע שלל מוצרים ושירותים לעוסקים בתחום הבירה, ולאלו שרק מתחילים להתעניין. פעילות המרכז חולשת על מספר תחומים, וביניהם ייבוא ושיווק של ציוד וחומרי גלם לבישול בירה, קורסים והדרכות אודות בישול בירה, הרצאות אודות תרבות הבירה, וייעוץ מקצועי למבשלות, מסעדות ובארים.


בירדי
רח' היסוד 4 תל אביב
טל. 2330259 – 052


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר