הסמוראי הוא הזוכה בתחרות קוקטיילי וודקה Shake p.i.n.k של עובדי מסעדה-בר מסה

בגמר תחרות Shake p.i.n.k שהתקיימה במסעדת מסה בת"א, השתתפו 8 מתחרים עובדי המסה, ביניהם סומלייה, ברמנית, אחראי משמרת, וכמובן השף אביב משה (בתמונה) שהתחרו על יצירת הקוקטייל המושלם שייכנס לתפריט הקוקטיילים של המסה לקיץ 2008.
דרך אגב, הקוקטייל של שף המסעדה אביב משה, הגיע למקום הרביעי בלבד.


הקוקטיילים, פרי יצירתם של המשתתפים, נבחנו על פי הקטגוריות צבע, ריח, טעם, צורת הגשה, ו- After Taste.

בתום התחרות ולאחר שיקלול הנקודות, זכה במקום הראשון קוקטייל סמוראי אותו יצר ניר שמש, ברמן במסה.
סמוראי ייכנס לתפריט הקוקטיילים של קיץ 2008 במסה, ובנוסף זכה ניר שמש ב– 2,000 שקלים מתנת וודקה p.i.n.k.

לאחר ההכרזה על הזוכה הודיע יואב סוכרי, מבעלי בית הספר "זמן אמיתי", כי ניר שמש ייסע לייצג את ישראל בתחרות הברמנים העולמית שתתקיים השנה בפורטוריקו. את התחרות מקיים מדי שנה איגוד הברמנים העולמי IBA.

מרכיבי הקוקטייל סמוראי:
40 מ"ל גורדון (ג'ין)
20 מ"ל p.i.n.k. וודקה
15 מ"ל אבסנט
15 מ"ל מיץ קרמבריז
דש ליים
דש לימון סחוט

לנער בשייקר לכוס מרטיני מקוררת. נסגר ב- 10 מ"ל של ג'ינג'ר אייל.
קישוט: 3 קוביות קרח עשויות ממיץ קרנבריז וסירופ דובדבנים.

למקום השני הגיע הברמן נדב אביעם עם הקוקטייל מולאן רוז'
מרכיבי הקוקטייל:
35 מ"ל p.i.n.k. וודקה
40 מ"ל פסואה
50 מ"ל מיץ קרמבריז
15 מ"ל תמצית שוקולד לבן
4 חתיכות מלפפון
ענף רוזמרין

לנער בשייקר לכוס מרטיני מקוררת.
קישוט: שיפוד פירות יער וגרידת לימון

למקום השלישי הגיעה הברמנית לנה וולוך עם הקוקטייל מרטיני יווני
מרכיבי הקוקטיל:
80 מ"ל p.i.n.k. וודקה
80 מ"ל ג'ינג'ר איל
דש מיץ לימון
דש מי סוכר
עלה בזיליקום
עלי נענע
4 קוביות אבטיח
פלפל שחור

כותשים את האבטיח, הנענע והבזיליקום בשייקר, מוסיפים את כל שאר המרכיבים. מנערים היטב. מוזגים לכוס מרטיני מרוחה בגבינת פטה.
קישוט: עלי בזיליקום משופדים עם אבטיח וגבינת פטה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה