חדש בישראל: ערק יירוס

ערק יירוס מיוצר בשתי דרגות ייצור: דרגת סטנדרט הכוללת ערק רגיל ודרגת ערק פרימיום שכוללת טעמים שונים. בסיס האכוהול מופק מענבים, ערק הסטנדרט עובר זיקוק כפול ונעשה בו שילוב של ענבים ומולסה. ערק הפרימיום עובר זיקוק משולש ולהכנתו משתמשים ב- 100% ענבים

ארודן, יבואנית ומשווקת משקאות אלכוהול, החלה לשווק את ערק יירוס – Ierous בישראל, תחת חברת יירוס ספירטס. המקום הראשון שנבחר למכור את הערק הוא חנות ג'ימס ריצ'רדסון בדיוטי פרי. במהלך החודש הראשון למכירתו של ערק יירוס בדיוטי פרי, יוקם דוכן טעימות בו יוכלו העוברים בחנויות הדיוטי פרי לטעום ולהתנסות בטעמו של יירוס.

במקביל לשיווק ערק יירוס בדיוטי פרי, ייחל הערק להיות משווק ברחבי הארץ בחנויות אלכוהול מובחרות וכן במספר מסעדות יוקרה שישווקו את הערק וימכרו אותו לקהל לקוחותיהם.

ערק יירוס מיוצר בשתי דרגות ייצור: דרגת סטנדרט הכוללת ערק רגיל ודרגת ערק פרימיום שכוללת טעמים שונים. בסיס האכוהול מופק מענבים, ערק הסטנדרט עובר זיקוק כפול ונעשה בו שילוב של ענבים ומולסה. ערק הפרימיום עובר זיקוק משולש ולהכנתו משתמשים ב- 100% ענבים. הערק כשר למהדרין.

ערק יירוס מיוצר בטעמים המזוהים עם טעמים אקזוטיים ייחודיים לאזורינו, כתמרים ותאנים, ואנשי החברה מבטיחים כי טעמים נוספים וייחודיים יפותחו כל הזמן ויצאו לטובת ציבור אוהבי הערק בישראל.

ערק יירוס הוקם לפני כשלוש שנים על ידי שלושה צעירים ירושלמים: מיכאל גינוסר (25), יעל גינוסר (24) ואסף שחם (25). השלושה קיבלו את המתכון לערק מבעל קונדיטוריה ירושלמית ותיקה אשר התמחה בייצור משקאות אניס. בשונה ממותגי ערק אחרים בארץ, ערק יירוס עשוי מרכיבים טבעיים בלבד. האניס ממנו מורכב הערק הוא טרי, בניגוד לערק הקיים העשוי מתמציות. כמן כן, גם הפירות המוספים לערק בכדי להעניק לו את טעמיו השונים עשויים מחומרים טבעיים וטריים.

חברת "ארודן" בע"מ, יבואנית משקאות אלכוהול סופר פרימיום, רכשה לפני כחצי שנה 50% מחברת ערק ירושלמי, יצרני ערק יירוס, בסכום הנאמד בחצי מיליון ₪. עם הרכישה, הרחיבה חברת ארודן את תחומי פעילותה ומחברה המתמחה בייבוא משקאות אלכוהוליים סופר פרימיום, הפכה ארודן להיות חברה השותפה בייצור משקה אלכוהולי –ערק.

מחיר ערק יירוס המומלץ לצרכן: 90-95 ₪ לבקבוק של 750 מ"ל בכל הטעמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר